Başkan Erdoğan, "Son 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de Trabzon'un kendine, asaletine yakışanı yapacağına inanıyorum. Trabzon'da el ele gönül gönüle vererek, her zamankinden daha çok çalışacağız" dedi.
 
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Trabzon Aday Tanıtım Toplantısı'nda, Trabzon İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

İşte Ak Parti Trabzon İlçe Belediye Başkan Adayları
 
AKÇAABAT: Osman Nuri Ekim
ARAKLI: Recep Çebi
ARSİN: Muhammet Sait Gürsoy
BEŞİKDÜZÜ: Harun Demirci
ÇAYKARA: Hanefi Tok
DERNEKPAZARI: Mehmet Aşık
DÜZKÖY: Yılmaz Ankara
HAYRAT: Salih Öztel
KÖPRÜBAŞI: Ali Aydın
MAÇKA: Koray Koçhan
OF: Salim Salih Sarıalioğlı
ORTAHİSAR: Ahmet Metin Genç
SÜRMENE: Rahmi Üstün
TONYA: Osman Beşel
VAKFIKEBİR: Muhammet Balta
YOMRA: İbrahim Sağıroğlu
ÇARŞIBAŞI: Mümin Nuhoğlu (Cumhur İttifakı kapsamında MHP adayı)
ŞALPAZARI: Refik Kurukız (Cumhur İttifakı kapsamında MHP adayı)
 
Ak Parti'nin Zafer Sancağını Şehrimizin Tepesinde Dalgalandıracağımıza İnanıyorum
 
Son 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de Trabzon'un kendine asaletine yakışanı yapacağına inanıyorum. Trabzon'da el ele gönül gönüle vererek her zamankinden daha çok çalışarak, inşallah bir kez daha AK Parti'nin zafer sancağını şehrimizin tepesinde dalgalandıracağımıza inanıyorum.

Popülizm Bataklığına Saplanmadık
 
Bizler 3-5 oy daha fazla alabilmek için popülizm bataklığına saplanmadık. Söz verdi mi, sözünde durur. AK Parti budur. AK Parti'yi diğerlerinden ayıran en önemli temel özellik, milletin çıkarlarını ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstüne tutmasıdır. Bu dava anadolu topraklarını, ilimle, irfanla, hikmetle, aşkla, yoğuran erenlerin mirasçısı bir partidir. Biz laf değil, icraat siyaseti yaptık.

Bugün ikinci üniversitesiyle, yurtlarıyla, yollarıyla, tünelleriyle, gençlik salonlarıyla, modern statlarıyla Trabzon'a çağ atlattık. Trabzon'u a da hızlı tren ağına ekliyoruz.100 yataklı Of Devlet Hastanesi'nin yapımı süratle ilerliyor. Bin 200 yataklı Trabzon şehir hastanesi de şu an ihale aşamasında. Trabzon'a toplam 1,7 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik.

Türkiye'yi Hedefleri Ve Hayalleri İle Buluşturmanın Kavgasını Verdik
 
Milli iradenin üstünde hiçbir fani güç tanımadan, Türkiye'yi hedefleri ve hayalleri ile buluşturmanın kavgasını verdik. Sadece kendi seçmenimizi, sadece bize oy verenleri değil 81 milyonun tamamını kucakladık. Sloganımıza da 'tevazu, samimiyet, gayretle önce millet, önce memleket' dedik. Hiç kimsenin hayat tarzına, siyasi görüşüne müdahale etmedik.
Yalan, İftira Ve Hakaretle Siyaset Gemisi Yürütmeye Çalışan Bir Chp Görüyoruz
 
Milletimiz, ülkemiz her alanda ilerlemiş, gelişmiştir ama CHP her alanda alışkanlıklarını değiştirememiştir. Kendini yenilemek yerine yalan, iftira ve hakaretle siyaset gemisini yürütmeye çalışan bir CHP görüyoruz. Belge diye ellerinde salladıkları kağıtların hiçbirini mahkemeye delil olarak sunmadılar. Partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar. Hakaret etmek yerine, fikir üretseler, proje üretseler emin olun bundan herkes karlı çıkacak.

31 Mart Seçimleri 2023 Yolculuğumuzda En Önemli Kavşak Noktalarından
 
Bizim görevimiz millete hizmet yolculuğunda, selametle yürümek daima doğru olmak, dürüst olmaktır. Önce millet, önce memleket prensibiyle Trabzon adaylarımızın gece gündüz demeden çalışması gerekiyor. 31 Mart Seçimleri ülkemizin 2023 yolculuğunda en önemli kavşak noktalarından biri olacaktır.
Editör: TE Bilisim