Başkan Genç, vizyon projem olarak adlandırdığı Pazarkapı'da yapılacak belediye hizmet binasının finansmanı için de İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'yla mutabakata vardıklarını söyledi. 

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, vizyon projem olarak adlandırdığı Pazarkapı'da yapılacak belediye hizmet binasının finansmanı için İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'yla mutabakata vardıklarını söyledi. 
Ankara ziyareti kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'yla görüşen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye hizmet binası kompleksi için kaynak arayışlarının olumlu sonuçlandığını belirterek hizmet binasının yapımı için iki yıl ödemesiz, 10 yıl vadeli kredinin İller Bankası tarafından onaylandığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Genç sözlerine şöyle devam etti: 

"Pazarkapı'da yapılacak belediye hizmet binamız için kaynak arayışlarımız sürüyordu. Bu kapsamda İller Bankası Müdürümüzü ziyaret ederek finansman talebinde bulunduk. Projemizin Ortahisar için çok önemli olduğunu ve adeta Ortahisar'ın kimliğinin bu proje ile hayat bulacağını söyledik. Müdürümüz de projemizi çok kapsamlı bulduğunu ve böylesine bir projeye destek vermekten son derece mutlu olacaklarını ifade ettiler. Müdürümüzle vardığımız mutabakat çerçevesinde 2 ödemesiz olarak 10 yıl vadeli kredi sağlanması konusunda mutabakata vardık. Netice itibarıyla müdürümüz proje bedeli kadar krediyi onayladı.  

Biz de Ortahisar Belediyesi olarak bize sağlanan bu imkanı halkımıza hizmet yolunda en verimli bir şekilde değerlendirip ilçemize yakışır bu güzide eseri hayata geçireceğiz. Buradan bir kez daha bu kaynağın sağlanması konusunda Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya, çok değerli Trabzon milletvekillerimize desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bakanımız Süleyman Soylu ile ilçemize kazandırılacak her projede sürekli irtibat kurarak görüş alışverişinde bulunuyoruz. Gerçekten vekillerimizle ve bakanlarımızla her konuda uyumlu bir şekilde çalışarak taahhütlerimizi şehrimize kazandıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Verdiğimiz her sözün arkasındayız. Bakanımız ve milletvekillerimiz de harikulade bir çalışma sergileyerek şehrimizin sorunlarına çözüm üretiyorlar. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. 


 
Editör: TE Bilisim