Bugün gün içinde MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,MHP MKYK Üyesi Eskimeyen Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ve MHP Trabzon İl Başkan Yardımcıları beraberlerinde MHP Sürmene İlçe Başkanı Hamit Küçükali ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ak Parti SKM Binasını ve Rahmi Üstün'ü ziyaret ettiler. MHP Teşkilat yöneticileri Cumhur İttifakları Ak Parti Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün ile birlikte Çarşı esnafını ve Mahalle teşkilatlarını ziyaret etti. 

Sürmene Ziyaretinde MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, MHP MKYK Üyesi Süleyman Latif Yunusoğlu ve MHP Yönetim kurulu üyeleri Sürmene Halkından işi şansa bırakmamalarını, gönül adamı Acemi dönemi biten Usta belediyeciliğinin Mimarı, Sürmene’ye 3.Fakülteyi getirecek olan, Sürmene’nin kalbindeki Çaykur Çay Fabrikasını Şehir dışına taşıyarak ciğerlerini açacak olan, Sürmene’ye Seyir Terası ile birlikte her yıl on binlerce Turistin gelmesini sağlayacak olan, İnsan odaklı projeleri ile vatandaşın kalbine dokunacak bütün bu projeleri hayata geçirecek olan Ak Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün'e desteğe devam etmelerini istedi.


 
Mahalle Mahalle Geziyor
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün hergün mahalle mahalle gezerek Sürmene için hazırlatmış olduğu İnsan odaklı projeleri anlatıyor . Bıkmadan usanmadan herkese tek tek projeleri anlatan Üstün. vatandaşın sevgisine mazhar olmaya devam ediyor.
Editör: TE Bilisim