Yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte parti binasında bir basın açıklaması yapan Ahmet Uzun,  “Yönetim kurulunu oluşturma aşamasında Vakfıkebir’imizin değerlerini ön planda tutmaya çalıştık ve bu çerçevede her kesime, her zümreye bir araya gelerek yönetim kurulu listesi oluşturduk. İki dönem birlikte çalıştığım İlçe Başkanımız Enver İskenderoğlu başta olmak üzere, bizden önceki bu teşkilatlarda görev almış herkese kadın kolları, gençlik kolları ve yönetimde yer alan arkadaşlara göstermiş oldukları gayretli çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.

Bizim derdimiz gayemiz Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu AK Parti teşkilatının kurumsal ve itibarlı bir teşkilat olmasıdır. Kısacası milletin yanında olan teşkilat olması gayret ediyoruz. Yerel seçimlerde yeniden iddialıyız.  Vakfıkebir Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Balta ile yolumuza devam ediyoruz. Başkanımızın ilk döneminde çok önemli hizmetleri oldu. Allah nasip ederse milletin desteği ile AK Parti bayrağını Vakfıkebir’imizde dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi. 

İşte Yeni Yönetim 

Ahmet Uzun başkanlığında oluşan yeni yönetimde;  Azime Bektaş, Yakup Koyun, Cemil Albayrak, Ahmet Kılıç, Süleyman Özdemir, Sultan Selim Kudu, Mehmet Bayraktar, Yeşim Aktaş, Alper Gürdal, Köksal Yağcı, Mustafa Karadeniz, Müfrit Yolcu, Yılmaz Atik ve Yaşar Ali Çolak.
Tuncay HACIFETTAHOĞLU   

Editör: TE Bilisim