İlçe merkezindeki Ak Cami önünde halkı selamladıktan sonra Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesine giden Zorluoğlu, burada dernek başkanı Eyüp Gedikli ve dernek üyesi muhtarlarla bir araya gelerek kendisine iletilen sorunları dinledi.

Daha sonra Akçaabat Muhtarlar Derneğine geçen Zorluoğlu, burada da derneğin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi alıp muhtarların talep ve beklentilerini öğrendi. Her iki muhtarlar derneğinde de yaptığı açıklamalarda, muhtarlar ile olan birlikte çalışma iradesine vurgu yapan Zorluoğlu, başkan seçildiğinde, daha önce görev yaptığı illerde olduğu gibi tüm muhtarlara cep telefonu numarasını vereceğini ve istedikleri zaman kendileriyle görüşeceğini söyledi.

Açılışını gerçekleştirdikleri seçim irtibat bürosunun hayırlı olmasını dileyen Zorluoğlu, “Sizlerin teveccühü ve oylarına bir kere daha talibiz. 31 Mart’a kadar tüm teşkilat olarak her kademede vatandaşımızın gönüllerini ve oylarını kazanmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayret içerisinde inşallah 31 Mart’ta Trabzon ve Akçaabat halkı, geçmişte olduğu gibi bir kere daha çok yüksek oy oranıyla bizi ve partimizi iktidara getirecek. Allah’ın izniyle, belediye başkanlığı koltuğuna oturduğumuzda gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini ilimizde ve Akçaabat’ta sergileyeceğiz. Gayret bizden, destek sizden, takdir Yüce Allah’tan. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim