Arsin’in Atayurt Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Sunguroğlu’nu ilçenin sevilen simalarından İşadamı İsmet Ayyıldız’da yalnız bırakmadı. Sunguroğlu’nun ziyaretine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Sunguroğlu’na yaşadıkları sorunları tek tek anlattı. Vatandaşın sorunları dinleyerek çözüm yollarını ve projelerinden bahseden Sunguroğlu, Atayurt ve diğer mahallelerin kendileriyle birlikte tekrardan refaha ulaşacağını söyledi.

İşsiz Gençlerimizin Yüzlerini Güldüreceğiz

Yanbolu vadisinin 15 yıldır unutulduğunu hiçbir yetkilinin vatandaşla ilgilenmediğinin altını çizen Sunguroğlu, “Bizler gerekli incelemeler sonucunda ve vatandaşların yoğun talebiyle bu göreve talip olduk. Yanbolu vadisinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarıyla hiç ilgilenmedi. Bizlerin görev sürecinde her vatandaşımızın sesine kulak veriyorduk, bizden sonra ise var olan imkanlarında buradan kaldırılması çok olumsuz bir tablo ortaya çıkardı. Vadi içerisinde bulunan mahallelerimizde istihdam alanında belediye ek hizmet binasını kuracağız. Buranın artık kendine ait araç parkı ve ekipmanları olacak. Bununla birlikte istihdam noktasında burada işsiz olan gençlerimize de iş kapısı olacaktır. Burayı bilen ve sorunlara en güzel şekilde çözüm bulan ekip kurduk. En güzel şekilde bu vadi ile ilgileneceğiz. İşsiz gençlerimizin yüzlerini güldüreceğiz. Yanbolu Vadisinin ilacı biziz.” dedi.

Ayyıldız’dan Tam Destek

Toplantıda söz hakkı alarak vatandaşlara açıklamalarda bulunan Trabzonspor’un eski yöneticisi ve iş adamı İsmet Ayyıldız ise şunları kaydetti: “Ramis beyin ailesini çok iyi tanıyoruz. Babası Osman Sunguroğlu (Affan ağa) burada herkes tanır. Bizlere yaptıkları yardımları herkes her zaman konuşur. Aynı şekilde sayın başkanımız Ramis Sunguoğlu’da aynı şekilde devam etmiştir. Bizlerin her zaman sesi olmuştur. Nerede bir yardıma ihtiyacımız olsa her zaman koşmuştur. Bu vadi Sunguroğlu ile hayat bulmuştur. Ve onunla tekrardan refaha ulaşacaktır. Bizlerin desteği Sunguroğlu’nun arkasındadır. Sonuna kadar kendisinin yanındayız.” Saadet Partisi Arsin Kadın Kolları Başkanı Fatma Kılınç ve ekibi de dur durak bilmeden çalışmalarını yürütüyor. Çalışmalarını en güzel şekilde yerine getiren kadın kolları da çalmadık kapı bırakmıyor. 
 

Editör: TE Bilisim