Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Trabzon İl Başkanı Haydar Revi annesinin vefatı, ağabeyinin rahatsızlığı ve ardından kendi tedavi süreci sebebiyle Partisinin bazı toplantı ve buluşmalarına mazeretli olarak katılamamıştı. 

Revi’nin 2 Ağustos tarihi itibariyle tedavi süreci tamamlandı. Başkan Haydar Revi, İl başkanlığı divan toplantısıyla daha zinde ve bomba gibi geri döndü. Tam anlamıyla sağlığına kavuşan Revi, özlediği teşkilat mensuplarıyla teker, teker kucaklaştı. İlk toplantıda vakit kaybetmeden örgütün nabzını tutan Başkan Revi, herkesle yakından ilgilendi. 

Başkan Revi Teşkilat mensuplarına yönelik kucaklayıcı ve gayrete getirici bir konuşma yaptı. İl Genel Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Başkanlığının ardından il başkanlığında geçirdiği 4 yıllık deneyim sonrasında kararlı adımlar atan Revi'nin parti üyelerine yönelik; ‘2023 vizyonu ve Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilke ve hedefleri doğrultusunda Trabzon'da çok daha çok çalışacağız. 

Durmayacağız. Partimizin her üyesi bizim neferimiz. Çıtamızı yükselttik, gönüllerde yer edinmeye devam edeceğiz, yaptığımız hizmetleri kapı, kapı dolaşarak anlatıp muhalefetin hesaplarını dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de yine boşa çıkaracağız" şeklinde mesaj verdi. Revi ve Yönetimi şimdi de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a teşekkür ziyaretini bekliyor.
 
Editör: TE Bilisim