Bir milli maçlar sonrası daha evimizde Akhisarspor’u mükemmel bir şekilde ağırladık. Trabzonspor’daki sakatlıkları genelde milli takımlara giden oyuncularda görüyoruz. Geçen haftaki milli maçlardan dönen oyuncularımızdan Onazi kısmen fakat Kucka’nın sakatlığı ciddi en az 2-3 hafta oynayamaz. Kucka’nın oynamaması Okay’ı tekrar eski ve asıl mevkii olan ön liberoda oynamasına neden oldu. Ersun Yanal’a bunu hep hatırlatacağız, ‘Okay libero oynayamaz’ diye. Aslında başkanımız sağ stoperde hocamız da sol stoperde oynasa daha iyi olurdu! En azından bu kadar rezaletler yaşamazdık. Bakıyoruz en çok gol yiyen takımlar sıralamasında Trabzonspor’u birinci olarak görüyoruz. Bu da defansımızın ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.
Bugünkü rakibimiz ligimizin en mütevazi fakat bir o kadar da disiplinli ve rakiplerine göre oynamayı amaçlayan bir ekip. Bu ekipte bizim dört eski oyuncumuz görev alıyor. Akhisar geçen hafta F.Bahçe’yi yenerekte büyük bir moralle kaşımıza çıktı.
Maçın daha 9.dakikası dolmadan Durica’nın büyük hatası ve erken yenen bir golle şok olduk.
39.dakikada gelen ikinci Akhisar golünde yine Durica var, topa temas etti o topta Mustafa’ya çarparak kalemize gitti.
45+1 de ani gelişen Akhisar atağında yine Durica’nın hatası maalesef ilk yarıyı 3-0 yenik tamamlamamıza neden oldu. Peki diyeceksiniz ki sadece Durica mı var hata yapan? Hayır bu maçta sadece ilk yarıda ayakta duran ne yaptığını bilen tek oyuncumuz Okay’dı. Trabzonspor’un orta sahası o kadar rezil o kadar kötü oynadı ki ismen süper bilinen bu oyuncular piknik yaptı, futbol oynamadı dersek kimse inanmaz. Ben Olcay için her maçta kötü oynuyor ama Ersun efendi bu oyuncuyu niye hep sahada tutuyor diye yazıyordum. Bu maçta bu çocuğun değil koşacak yürüyecek hali bile yoktu.
Trabzonspor’un orta saha diye tabir ettiğimiz bir bölgesi bu maçta yoktu. Sosa, Olcay, A.Kadir, Yusuf hiç yoktular sanki hazırlık maçına çıkmış bir halleri vardı.
İkinci yarıda Henrique bir penaltıdan iki gol daha atınca Muharrem Usta ve yamağı sayesinde bir ilk daha yaşıyoruz ve de kendi seyircimiz önünde 6-1 gibi büyük bir rezaleti yaşıyoruz. Trabzonpor takımı adeta yaşlılar ve düşkünler takımı gibi yaşları 32 nin üzerinde bu takımı kuran ve hezimeti bize yaşatan sorumlular Muharrem Usta ve yamağı Ersun Yanal’dır. Haaa Ersun’un gitmesi çözüm mü derseniz? Değil derim. Başkan Usta’nın gitmesi en hayırlısıdır.
Yeter artık hiçbir kimse sizin yüzünüzü görmek istemiyor.
Çünkü siz tahammül edilemez insanlarsınız.
İLKLERİN BAŞKANI
Benim sevgili başkanım? Geldiğinden beri bize hep ilkleri yaşatmıştır. Bakın bu ilkler öyle sıradan takımlara karşı değil. Antalya 7-0 Trabzon; Kasımpaşa 6-0 Trabzon; Trabzon 1-6 Akhisar.
En çok gol yiyen takım sıralamasında da ilk defa birinciliği elde ettik.
Bunlar gerçekten sevgili başkanımızın bizlere bir armağanıdır. Sevgili başkanımız sayesinde büyük takımlığımızda sona ermiştir.  
Aaaa az daha diğer ilki unutuyordum.
Trabzonspor’un borcunu 900 milyona çıkartarak burada da bir ilke imza atmış oldu.
Bunlardan sonra acaba sahte gülüşlerin devam edecek mi merak ediyorum?