Trabzon günleri için biz efsaneleri de açılış için Ankara’ya davet ettiler.

Trabzonluların yanı sıra değişik illerin insanlarının da büyük reğbet gösterdiği etkinlikte bir de TS Club standı vardı. 
Trabzonsporlular’ın buraya daha çok ilgi göstermeleri dikkat çekiciydi. Bunun yanında standımızda çalışan bölge sorumlusu Gökay bey ve yardımcıları Hasan ile Şenol Güneş kardeşlerimizin özverili ve güler yüzlü çalışmaları gerçekten beni duygulandırdı diyebilirim..

Ankara’ya gelen diğer arkadaşlarımızın gitmesi sonucu bakanımız sayın Süleyman Soylu’ya 61 numaralı formayı takdim etmek de bana nasip oldu ve mutluluk duydum.

Ankara’daki etkinliklerde bir kez daha tanık oldum ki; Trabzonsporlular takımları için hem çok özverili çalışıyorlar hem de kulüplerine yardım etmek için inanılmaz çaba harcıyorlar. 
Demek oluyor ki bize daha çok güç katacaktır ve Trabzonspor’umuz da eski günlerine döner diye umut ediyoruz. 

İki Dost Şehir

Trabzonspor ile Rizespor arasındaki kırgınlık ve gerginlik iki aklı selim başkan tarafından düzeltilmeye çalışılıyor. Bu gerçekten çok iyi bir yaklaşımdır..
 
Aslında bu iki kardeş şehir arasındaki gerginliğe sebep olanlar bugün zevk ve sefa içerisinde, ayrıca onların hiçbir şey umrunda değil. 

Bu saygısızların birisi Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal, diğeri ise Çaykur Rizespor’un eski teknik direktörü Hikmet Karaman’dır. 

Rizespor’un küme düşmesinin faturası tüm Trabzon şehrine mal edilmiştir. Allah’tan Rizespor Başkanı H.Kamil Yardımcı ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sağ duyulu olarak bir araya gelip bu küskünlüğe son verelim diye iki camiaya da çağrı yapmaları bence çok güzel bir davranış olmuştur.. 

Yılların kardeşliği iki haddini bilmez yüzünden bozulmamalıdır, bizim için Rizespor her zaman kardeş kulüptür öyle de kalacaktır.

RIZA’NIN MARİFETİ?

Rıza krizin içerisinde gelmiş buna rağmen takımı düzeltmiş ve başarılı olmuş..