Trabzonspor’un geleceği açısından tarihi bir gün yaşayacağız. Muharrem Usta’nın erken seçim kararından sonra bugün yeni başkanımızla yola devam diyeceğiz.
Tüm Trabzonspor camiasına ve Türk futboluna hayırlı olması temennisiyle yeni başkana ve yönetimine hayırlı olsun diyorum..
Kayserispor maçı Trabzonspor için çok büyük önem taşıyan bir maçtı.
Futbolcularımız içinde zorlu bir sınavdı..
Hem yeni gelen başkana iyi bir karşılama hem de ligdeki sıralamayı korumak açısından ayrı bir özellik taşıyan karşılaşmaydı.
Rıza hoca her maçta yaptığı kadro kurma yanlışlığını, maalesef bu maçta da yaptı.
İki defans oyuncusundaki değişiklik bizim hücum etkinliğimizi bile bozdu.
Okay ön liberoda çok iyi oynuyor, senin de elinde sağlam stoperin varken niye Okay’ı burada öldürüyorsun.
Hocanın bu yanlış defans kurgusunu Onazi’nin talihsiz sakatlanması değiştirmiş oldu. Bundan dolayı da Okay gerçek yeri olan ön liberoya geçti Uğur’da stoperdeki yerini aldı, Kucka yine hayal kırıklığı yarattı.
Yaptığı büyük hata yüzünden az daha gol yiyorduk. Onur nefis bir kurtarışla hem Kucka’yı kurtarmış oldu, hem de golü engellemiş oldu.
İlk yarı boyunca iki bekimiz de kanatlardan öne çıkalım da orta yapalım diye girişimleri olmadı. Bunun yanında oyuna da fazla katkı sağlayamadılar.
Koskoca bir ilk yarı pozisyonsuz ve sönük bir oyunla geçti.
İkinci yarıya başlar başlamaz sahada adeta devleşen ve futbol adına her şeyi yapan, pozisyonlar üreten, goller atan dahası özlenen bir Trabzonspor vardı..
Bu sezon izlediğimiz en iyi futbolu ben Kayserispor’la oynanan ikinci yarıda izledim.
Bu güzel futbol ve 4-0’lık galibiyetle, yeni gelecek olan yönetime de adeta hoşgeldiniz diyerek bu 3 puanı hediye ettiler..
İlk yarısı sönük geçen fakat ikinci yarısı coşkulu bir futbolla geçen maç adeta iki ayrı perdeli oyuna benzedi.
Bu güzel futbolu bize izlettikleri için oyuncularımıza teşekkür ediyorum…