Milli maçlardan dolayı verilen bu arada Türk milli adeta mest olmuştur diyebilirim. Barış Pınarı harekatıyla başlayan Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı operasyonları Milli takımımızın aldığı başarılı sonuçlar kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’nda 69 kiloda hemşerimiz Busenaz Sürmeneli’nin altın madalya alışı, Jimnastik Halka Aletinde İbrahim Çolak’la alınan diğer bir Dünya Şampiyonluğu Türk Milleti’nin tam birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu zamanda tüm Dünya’daki Türkleri mutlu etmiştir. Ordumuzdaki tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Onlarla Türk Milleti gurur duyuyor.

Ayrıca bu operasyonun arkasından ABD çark ederek Türk devletinin istediği şartları kabul etmiştir. Bütün dünya devletleri de Türkiye istediğini aldı diye haberler geçerken bütün milletimizin göğsü kavramıştır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın.
Son günlerde ülkemiz adına yaşadığımız bu güzel duygulardan sonra yine futbola dönüyoruz.
Bu haftaki Antep maçı kadromuza baktığımızda sadece Obi Mikel’in hafif sakatlığının olduğunu görüyoruz. Bu nedenle Ünal Hoca onu dinlendirerek risk etmedi.
Taraftarlarımızın müthiş bayrak şovuyla tribünlerimiz adeta coştu. Bu coşku haliyle oyuncularımıza da yansıdı. Onlar da ilk 15 dakikaya adeta Antep’in 18 diye tabir edilen alanda geçirdiler.
Dakikalar 9’u gösterirken Sörloth’un sağdan getirip kestiği topa Sturridge gelişine çok temiz bir yaparak takımını öne geçirdi. 14’te bu kez Sturridge adeta Sörloth’a nazire yapar gibi sen bana attırdın ben de sana attırıyorum dedi. Rakip defansın arkasına atılan topla buluşan Sörloth’ta bu güzel ikramı 2’nci golle süslemiş oldu.
Ancak ilk 15 dakikadan sonra bu müthiş Trabzonspor gitmiş yerine sıradan bir takım gelmiş oldu. Bundan dolayı oyunu tamamen kendi yarı sahasında kabul etti.
Bunu fırsat bilen Antep’te net pozisyonlara girdi.
Özellikle 40’ıncı dakikada Antep ataklarını atlattık. Top önce direkten sonra Uğurcan’ın müthiş kurtarışıyla son buldu.
İlk yarıya baktığımız ilk 15 dakikada müthiş bir Trabzonspor izledik. Ama ondan sonra iyi oynayan ve pozisyonlara giren tarafta Antep’ti.
Ama bu ataklarına gol vizesi vermeden devreyi 2-0 gibi net bir skorla tamamlamış olduk.
İlk yarıya iyi başlayan Trabzonspor ikinci yarıya çok kötü bir başlangıç yaptı.
Nitekim de 54’ncü dakikada kötü oyunumuz bize golü yedirdi. Defansımızda Hüseyin Türkmen’in büyük hatasını Jeferson affetmedi ve skor 2-1’ê geldi.
Yediğimiz bu golden sonra kötü oyunumuz devam etti.
62’de Ünal Hoca oyunca müdahale etti ve Sturrdidge Doğan değişikliği gerçekleşti. Bu akıllı değişiklikle defansı biraz olsun sağlama almış oldu.
76’da Sosa’nın 40 metreden attığı füze, kötü oyunun tesellisi oldu. Bu füze bize 3’üncü golü getirdi. 81’de Kamil’in yerine oyuna giren Yusuf’la 4’üncü golü bulduk ve artık 3 puan garanti diyebildik.
Kötü oynasak da kazanmasını bildik.
Trabzonspor’da Nweakaeme ve Hüseyin’in dikkatlerinin çekilmesinin öneriyorum. Aksi halde bize çok saç baş yoldururlar. Biz kazansak da kaybetsek de öz eleştirimizi yapacağız. Çünkü Trabzonspor bizim her şeyimizdir.
Antep maçında kötü oynadık ama farklı kazandık. Tabi iyi olan da 3 puanı almaktır diyerek oyuncularımızı kutluyorum.
Maç fazlasıyla da olsa şuan lideriz.