Trabzonspor’da artık hesaplar gelecek üzerine yapılıyor. Bir taraftan bu hesaplar yapılacak diğer taraftan da lig bitene kadar en iyi sonuç alınmaya çalışılacak.
Trabzonspor’a elbette takviyeler yapılacak ama Trabzonspor’a takviyeler yapılırken de ekonominin ucu kaçırılmayacak.
Bunu şunun için yazıyorum, UEFA pusuda bekliyor. İlk fırsatta Trabzonspor’a transfer yasağı getirilebilir.
Trabzonspor’un transfer yasağı alması demek şampiyonluk hayallerinin de gömülmesi demek.
Transfer döneminde piyasası olan ama gelecek yıl bize göre olmayan oyuncular elden çıkarılmalı ve buna göre de takviyeler planlanmalı.
Türkiye’de futbol piyasası da her geçen gün sıkışıyor. Bütün kulüplerin ekonomik sorunları mevcut. Futbolcu almak da zor, satmak da zor.

BU ADAM ÇILGIN!

Trabzonspor sahaya çıkıyor. Kadroya bakıyorum Castillo yok. Castillo son maçların en iyilerinden birisi. Beşiktaş maçında da iyi oynamış. Bir taktik deniyor ama bakalım bu taktiği ne kadar tutacak. Ersun Yanal zaman, zaman şaşkınlık yaratıyor, bazen de çılgınca davranıyor.

BİRBİRİNE YAKIN İKİ TAKIM

Spor yazarı Cevat Ocak kardeşimin bir tezi vardı. Trabzonspor, Beşiktaş, Antalya ve Fener hariç tüm takımları yenebilir. Antalya tıkımı ile de Trabzonspor’un kadrosu denk bir kadro. Antalya da iyi oynuyor. İlk 10 dakika sahamızdan çıkamadığımız gerçeği mevcut.
İlk yarının son 15 dakikasında Trabzonspor dengeyi kurdu. Pereria ile kaçırdığı pozisyon var.
Ersun hoca Castillo’yu dışarda bırakmakla hata ettiyse de N’Doye ve Rodellega’yı birlikte oynatması bence aynı oranda isabetli ve rakibi rahatsız edici.

MUHTEŞEM RODELLEGA

Trabzonspor ikinci yarıya rüzgar gibi başladı.  Rodellega ve Uğur’u 3 golü Trabzonspor lehine maçı perçinledi.
Rodellega’nın 3.golü harika idi
Burada ben Antalyaspor taraftarına teşekkür etmek istiyorum.
Onlarda artık bu işin İstanbul takımlarıyla olmayacağını anladılar. Trabzonspor’la birlikte Anadolu da söz sahibi olabileceklerini gördüler.
Antalyaspor yönetimine de ilgilerinden dolayı teşekkür edelim.
Trabzonspor’da 3 puan iyi ama Rodellega hepsinden daha iyi.
Tabanca gibi adam.