Üst üste alınan yenilgileri bir tarafa attık, sanki puan olarak ve futbol olarak çok iyi bir konumdayız da Trabzonspor’daki kötü gidişatı bırakıp konuyu kaleci Onur’a getirdik.
Tabi bu tür saptırmaları hep siyasetçiler yapamaz.
Bizim yönetimin ağır abileri de konu çevirmenliği yapar.
Örneğin Onur kötü gol yedi diye ‘O’nu dışlamayalım böyle hatalar her takımda olur. O bizim çocuğumuzdur, O’nun arkasında duralım’ gibi moral verilecek sözler söylemek çok normal bir açıklama olmaz mıydı?
Ama bizim Asbaşkanımız Hayrettin Bey, bakın Onur için nasıl bir savunma yapıyor; “Onur ekonomik konularda özveride bulunmuştur, onun için Onur’a yapılan eleştirileri haksız buluyorum.”
Böyle talihsiz bir cümleyi vurgulamak bile Trabzonspor’u küçük düşürücü açıklamalardır.
Onur alacağından feragat etti diye böyle saçma beyanlar vermek Trabzonspor kulübünün yöneticisine yakışmaz.
Sosyal medyada sana üç beş kişi haklısın diyor sen de gaza gelip kulübünü küçük düşürücü beyanlar veriyorsun.
Evet Onur hatalı gol yemiştir, bu normaldir.
Her kaleci de oyuncu da zaman zaman hatalar yapar.
Bu da futbolun doğasında vardır, bundan dolayı da taraftarlar tarafından eleştirilir, bunlar da gayet normal olan işlerdir.
Yeri geldiği zaman canımız yanınca hepimiz eleştiri yapıyoruz. Bu da gayet normal karşılanmalıdır. Normal olmayan ise büyük bir kulübün başkanı ve de asbaşkanının bir futbolcudan, hem de hatalıyken neredeyse özür dileyecek gibi davranışlarda bulunmasıdır.
Trabzonspor gibi büyük bir camiayı zedeleyici davranışlardır.
Trabzonspor’u adeta amatör takıma çevirdiniz. Önünüze gelen her oyuncudan özür dileyecek kadar had safhaya geldiniz. Bu da camiayı ve Trabzonspor’umuzu küçültmektir.
Biz bunu kabul edemeyiz…
Çünkü biz büyük Trabzonspor’uz…