Kasımpaşa, maçından sonra puan kaybının sebebini rotasyona bağlamış ve transfer planlamasının yanlış yapıldığını, takıma katılan yeni oyuncuların takıma katkı vermek noktasında hazır olmadığını belirtmiştim.
 
Malatyaspor maçı sonrası da hocanın acı bir tecrübeyle yeni transferlerin hazır olmadığını idrak ettiğini ve as kadroyla maça çıktığını yazmıştım.
 
Bugün maç öncesi birde baktım; oyunu tutmamız gereken bir maçta savunma hattı değiştirilmiş ve elindeki tek santraforu yedek kulübesinde yanına oturtmuş.
 
Velhasil kadrodaki rotasyon Trabzonspor aleyhine rota aksiyon olarak tecelli etti. Dakikalar 34'u gösterirken Ünal hoca hatasını anladı ve Obi mikel'i çıkartıp yerine Sörloth'u oyuna aldı. Bu dakikadan sonra kısmen denge sağlandı ve devreye daha kötü bir rüya görmeden 2-0 girmeyi başardı.
 
Ikinci yarı ilk yarının aksine Trabzonspor'un hakimiyetinden söz edebiliriz. Bu yarıda maç N'wakame ile Yunan kaleci  Wargas arasinda geçti dersem abartmış olmam. Maçın son on dakikasını öyle bir harcadı ki akla zarar.
 
Uzatmalarda spektaküler bir dripling yapan Ekuban'ın kaleciyle karşı karşıya kalmasını çekerek engelleyen AEK oyuncusu kırmızı kartla oyun dışı kalma uğruna gole engel oldu.
Ölüp Ölüp dirildiğimiz 90 dakika bu pozisyonla sonlandı ve ekibiz Uefa gruplara kaldı.

Hem ülke puanı adına hemde Fener maçı öncesi moral açısından çok önemli bir tur oldu.

Şimdi eğlenme zamanı ama notumuzu aldık...