Hukuken bir iş sözleşmesi yapıldığında fazla söze gerek yoktur.. Aykut, Ersun vs. gibi isimlere verilen paraların karşılığında yapılan açıklama bize yakışmadı. Ortada bir sözleşme varsa ve uzatılan zeytin dalını almak istemeyene açıklama yapmak yerine vereceksin parasını ve susacaksın..
 
Ancak helal olsun Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine. İş bilmez başkan ve yöneticilerin cezalarını ödeyerek büyük bir Trabzonsporluluk örneği gösterdi. Her ne kadar bunu lisans çıkarmak üzerine yapmılş olsa da geldiği günden beri kriz döneminde usul hataları haricinde doğru yolda gidiyorlar. Ancak Ağaoğlu ve yönetimini bu konuda uyarmak isterim. Ama diyeyim başkan geçmişten ders alın ve bu hataları yapmamaya özen gösterin.
 
Başakşehir karşılaşmasına gelirsek; İlk defa Trabzonspor, şampiyonluktan söz etmeden sezona başladı. Ancak camianınbir beklentisi yok desek de bir umudu var..Sporcu kardeşlerimizin şampiyonluk baskısı altında olmadan bir sezona başlamalarının karşısında daha efektif bir görüntü beklerdim.
 
Her iki takım da karşılaşmaya çok temkinli başladı. İlk 20 dakika içerisinde Trabzonspor, güzel bir görüntü verdi. Ancak gelin görün ki daha 3 gün önce Avrupa’da eleme maçı oynayan Başakşehir sonraki dakikalarda sazı eline aldı. Keza ilk 45 dakikanın son anlarında girilen pozisyon karşısında skor aleyhimize oldu.
 
İkinci yarıda da zaman zaman skora denge getirmek isteyen Bordo-Mavililer, 702inci dakikadan sonra oyun iyice geri yaslandı. Bunu fark eden Abdullah Avcı ise oyuna adeta veziri olan Emre Belezoğlu’nu sürdü.
 
Üzerine gelemeyen Trabzonspor karşısında oyunu istediği gibi yönlendiren Başakşehir futbolun gerekliliklerini sonuna kadar taraftarlarına izlettirdi. Keza son dakikada Adebayor’un golü ise adeta Trabzonspor’u mat etti.
 
Bu arada teknik kadronun da oyuna müdahalesinin olmaması şaşırtıcıydı. Umutlu olduğumuz çocukları isteksiz görülmesi beni çok yaraladı.