Bu başlığı atmak için epey zamandır bekliyorum.
Zira Uğurcan’ın kaleye geçtiği günden beri var olan yeteneklerini herkes gibi ben de yakından takip ediyordum.
Her haliyle geleceğe yönelik ışık saçıyordu.
Ciddi bir sorun yaşamaz ise takımımızın uzun yıllar kaleci sorununu çözeceği her halinden belli idi. Yeni sezon ile birlikte hayatını düzene koymak için evlenmişti.
Evlilikten sonra yediği birkaç hatalı gol yüzünden aleyhinde değerlendirmeler yapıldı. 
Çok genç yaşına rağmen bu ve benzer eleştiriler, onu yolundan alı koyamadığı gibi tersine kamçıladı. Son Fener maçında kırk bin seyirci ile bütün Kadıköy üstüne gelmesine rağmen onlara geçit vermedi ve yenilmemiş olmamıza büyük katkıda bulundu.
Sevgili okurlar futbolun bir takım oyun olduğunu bilen ve de ona inanan biriyim.
Ancak kendim ile çelişmemek için bu başlığı atmak zorundayım.
Zira Onur kalemizi korurken maçın sonucuna etki eden maçlarında bu köşenin yazarı Onurlu maçlar başlığı olan yazıyı birkaç kez yazan biridir.
Hal böyle olunca (biraz erken bulan olabilir onu da kendi çocuğumuz olmasına verin) bu başlığı atmaz isem Uğurcan’a haksızlık etmiş olurdum.
Kaldı ki o bunu genç yaşında aldığı sorumluluk ve de başarısı ile hak ettiğine inanıyorum.
Maça gelirsek geçen yazımda iki Avrupa maçından sonra biri derbi dışarda diğeri en hazır takımla oynamasak iyi olurdu diye yazmıştım.
İlaveten bunun sadece bir temenni olduğunu da belirttim.
Bugün itibari ile hiç de kötü olmayan dört puanla bu zor bölümü geçirmiş olduk.
Takımımızın hala bazı sıkıntılarının var olması hazırlık dönemi ve de yoğun maç trafiğinden çıkmış olmasına vermek gerekir.
Milli takım arası bu bakımdan çok yararlı olacağını düşünüyorum.
Bütün bu koşullara Yusuf’un yerinin doldurulamaması gelen kaliteli yabancıların hazır olmaması Abdulkadir’in sakatlığı bizi yolumuzdan alı koyamadığını düşünürsek şimdilik iyi yolda olduğumuzu düşünmemize bir mani yoktur.
Sonuç olarak Fener adam değişiminde kulübeden asgari dört beş milyon euroluk sporcular gir çık yaparken bizim Yusuf Sarı ve Koray Kılınç’ı değişmemiz her şeyi anlatıyor.
Başka söze gerek yok. Emeği geçen herkesi kutluyorum.