Ligde istenilen düzeye ulaşılamayıp bir ileri bir geri oynayan Trabhzonspor’un bu haftaki konuğu geçen sezonki başarılı çıkışından bir hayli uzak kalan Göztepe’ydi. Trabzonspor’da geçen haftadaki kadrodan 3 isim yerlerini sakatlıklardan çıkan Abdülkadir, Burak ve Amiri’ye bıraktılar.

Göztepe geçten yılki başarısını adeta bizim maçla yakalamaya çalışmış gibi müthiş bir tempoyla başladı. Daha 9’uncu dakikada çok rezil görüntü veren Trabzonspor’undefansını yürüyerek geçen çok şık bir golle öne geçtiler.
 
Geçen haftadaki Alanya maçındaki gibi erken gelen gol, oyuncularımızı adeta şok etti. Bu şoku atlatana kadar Göztepe kalemizde yine tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Bu atakların biri de 28’inci dakikada gerçekleşti. Yasin yarım voleyle takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Bu gol Onur gibi kalecinin yiyeceği bir gol değildi. Eğer böyle hatalı gol yersen sana ben iyi kaleci diyemem. İlk yarının sonlarına doğru gelişen bir atağımızda Titi, topu elle kesince Hüseyin Göçek tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Atışı ise daha tam form yakalamamış Burak kullandı ve topu kaleci Beto’ya teslim etti.  Devreyi de 2-0’lık skorla tamamlayıp soyunma odasına da moralsiz gittiler.
 
2’inci yarıya Amiri2nin yerine Rodallega’yla başladık. Trabzonspor bu değişiklikten sonra oyundakiağırlığı kendini göstermeye başladı. Fakat orta alanda üretkenliğimizsıfır denecek kadar azdı. Sosa ve Yusuf’un oyuna katkıları daha fazla olmaları lazım.. Ama maalesef onların da katkısı az olunca gol pozisyonları bile olmuyor.
 
Bakın Göztepe’de oynayan ön liberoAlparslan mükemmel bir oyun çıkartarak Trabzonspor’un çok atağını kesmiş oldu. Trabzonspor’un en iyisi olan Abdülkadir 68’inci dakikada Burak’a al da at dedi. O da bu güzel ikramı golle sonuçlandırdı. Bu golden sonra gol arayan taraf Trabzonspor olsa da maalesef neticeyi değiştirmeyi başaramadılar.
 
Hep derler bir takımı kaptanların sırtlayıp takımı yarışma içerisine sokar..Trabzonspor’un kaptanlarına bakıyorum biri hatalı gol yiyor, birisi penaltıyı kaçırıp takımını yıkan oyuncular olarak haftaya damga vuruyor. Trabzonspor’a büyük takım diyoruz. Peki sen kendi evinde yediğin erken gollerin şokundan çıkamıyorsan senin büyüklüğün nerede demezler mi?
 
Ayrıca en yaşlı ve tecrübeli bir takımsın. Ben yine söylüyorum hep de yazıp anlatmaya çalışacağım.. Trabzonspor iyi çalıştırılmıyor. Kimse kusura bakmasın bu takım iyi niyetle yürür mü derseniz kesinlikle karşı çıkarım. Bir futbol takımı iyi çalıştırılıp bunu sahaya yansıtırsa bence başarılı olur. Aksi halde başkanımız iyi niyetli hocamız iyi niyetli demekle başarı sağlanamaz ve olan Trabzonspor’ a olur.