Sevgili okurlar bir hafta içinde Avrupa için atmamız gereken iki adımı vardı maalesef ikisini de kaybettik. İlki en kısa yol olan Ziraat Türkiye kupasından ikinci lig ekibine 1-0 öne geçtiğimiz maçı 3-1 kaybederek elendik, diğerinde ise 2-0 öne geçtiğimiz Kasımpaşa maçını ikinci yarı çok kötü bir oyunla iki ikiye getirerek çok önemli iki puanı ve de fırsatı kaçırmış olduk. Geriye dönüp baktığımızda kaybettiğimiz maçlar adeta birbirinin kopyası gibi ancak alınamayan önlemler yüzünden kaybetmeye devam ediyoruz. Bu da bize sezon sonunda gençler dışında boşa geçen bir sezon olarak kalacak gibi duruyor.
 
Eldeki kadro ile daha iyisi yapılamaz mıydı sorusuna mazeret aranma gayretine girilmese pek ala yapılırdı cevabını vermeliyiz. Ne var ki tersi düşünenler akla hemen ekonomik zorluklar ve de sakatları getirip ancak bu kadar deyende olur elbette.
 
Gerçek şu ki yönetimin bütün zorluklarına rağmen takım yönetmede bazı eksiklerinin olduğu, teknik kadronun takım üzerinde ve de kenardan yönetmede ciddi zaafları olduğunu artık görmezden gelemeyiz. Kasımpaşa maçında doksan dakika sıfır verimle oynayan Rodeega sahada kalırken çok kötü günündeki Sosa ve de Novak dururken Abdul Kadiri almak neyin nesi.Dahası iki sıfır gibi net bir skorla devre arasına girip bu skoru ikinci devre koruyamamak nasıl izah edilir. Çok daha enteresanı saha kenarına getirip maçın son dakikalarında değiştiremediğiz İbanez var.
 
Sonuç olarak bunca hatayı bir maça sıkıştırırsanız ligde nerde ise gadri düşen Kasımpaşa dan da bir puanı kurtardığınız için sevinmek durumunda kalırsınız. Uğurcan ve de attığı iki golde de yeteneklerini konuşturan Nwakeemeyi maçı tutan iki kişi olarak kutluyorum. İyi haftalar.