Dile kolay 22 yıldır şöyle yada böyle Kadiköy’de kaybetmeyen ezeli rakip Fenerbahçe ile bu makus talihe son vermeye çok yakın Trabzonspor'un maçı.
Süper lig tarihinin belki de en demoralize, en zayıf, en sorunlu Fenerbahçe’si ile iyi bir genç kuşak yakalamış yine bu gençleri doğru yabancılarla buluşturup bir takım oluşturmuş Trabzonspor'un maçı.
 
Lakin futbol geçmiş ile kazanılan bir oyun değil. O gün, o 90 dakika iyi oynayan,rakibi iyi etüt eden 3 puani alip götürüyor.
Bir Trabzonspor taraftari, kongre üyesi olarak temennim şans meleklerinin bizden yana olması. Özellikle hakemin Trabzonspor kanadında hiçte haz edilmeyen Cüneyt çakır, Var hakemi Bülent Yıldırım iken buna ihtiyacımız olacak.
 
Gelelim maça ;
 
Birçok passolig'in Galatasaray maçından blokeli olduğu dikkate alınınca Fenerbahçe tribünlerinin dolu olması Fenerbahçe'yi ayakta tutan yegane güç olduğu ilk yarı itibariyle net anlaşıldı.
 
Daha 15 dakika yeni dolmuşken bir gol ve bir direkten dönen top ile net pozisyonları üreten taraf Trabzonspor oldu.Golden sonra geri çekilip kontra çıkmayı hedefleyen Bordo Mavili ekibimiz yine Yusuf'la bir %100 gollük pozisyonu harcadı.
 
Topla oynama yüzdesi olarak beklentilerin altında kalsa da 1 gol 1 direk ve 1 boş kaleye dışarı ile etkili taraf Trabzonspor oldu.
 
Ikinci yarı ise Trabzonspor gitti yerine Siirt köy hizmetleri ( Leş gibi futbol )  geldi. İlk yarıda futbola dair pozitif herşeyi yapan Trabzonspor  ikinci yarı deyim yerinde ise Çanakkale geçilmezi oynadı. Hal böyle olunca da  boş kaleye gol atması bile şansa kalmış  bir takımdan uzatmalarda gol yedi. Uzatmalarda dememe bakmayin uzatmaların uzatmalarında gol yedik ve ayağımıza gelen 22 yıllık özlemi bitirme şansı bir başka bahara kaldı.
 
Allaha emanetsiniz haftaya görüşmek üzere