Trabzonspor, Fenerbahçe’yi en son Hami Mandıralı’nın Schumacher’e2 gol attığı ve Trabzonspor’un 5-3 kazandığı maç sonrası bir de 1997-98 sezonunda Yılmaz Vural’ın teknik patronluğunda 2-1’lik zaferle rakibini yenebilmişti. Aradan 20 yıl geçti Trabzonspor hala kazanamadı. Ancak şunu gördük ki Fenerbahçe dün gece büyük korku yaşadı.
Aslında Fener’e fark yapmanın, onların sahasında kazanmanın tam zamanıydı.
Taraftar, basın, eski yöneticiler olarak bizler ne söylersek söyleyelim demek ki yönetim kurulları kendi bildiğini okuyor.
Bu taraftarın mutlu olması onlar için çok da önemli değil.
Sadece biz değil bütün basın ısrarla bir savunmacı bir de orta saha istiyor. Bu iki oyuncuyu kadroya kat, şampiyon ol. Bu iki oyuncuyu kadroya kat, her hafta kazan kasan da dolsun stadyumun da dolsun.
Fenerbahçe maçında Trabzonspor teknik direktörünün yanlışlarını gördük.
Zaten bugün 3 puanı alamadıysak sorumlusu Ersun Yanal diye yazacaktır.
Ama asıl ayrıntıyı kaçırıyoruz. Trabzonspor’un orta sahası böyle devam etmez. Son kez diyorum ki gelecek hafta sonuna kadar bir transfer gerçekleştirin. Alacağınız oyuncunun hem savunma, hem de hucüm yönü olsun. Kuşkusuz şuradan da bakmak lazım. İstanbul’da Fenerbahçe’nin 40 bin taraftarının önünde alınan 1 puan güzel puandır.
2010-11’den beri devam eden rekabetin üzerine Trabzonspor’un onur savaşının meyvesidir.
Bütün taraftarlar şöyle diyordur yahu yakalmışsın bitir işi!
Rodallega’yı 90 dakikayı kulübeye mahkum etmek Bongonda gibi savunmayı yakaladığında zor duruma sokan oyuncuyu sekiz dakika sahada tutmak Trabzonspor’un dün akşamki olumsuzluklarıydı.
Bir parantez de Burak Yılmaz’a açmak istiyorum. Maçtan önce habertürk spor yazarı Haluk Ayyıldız’a “Ağabey merak etme yakalarsam atacağım” demiş.
Burak’a gözümüz gibi bakmamız lazım. Sakatlığı hangi aşamada bugün öğreneceğiz. Sağlam bir Burak Yılmaz her maçta bir puandır. Dün gece İstanbul’da Fenerbahçe’nin kimyasını bozan da onun sihirli dokunuşudur.
Trabzonspor’un taraftaları 2-2’ye sevinmemiştir.
Çünkü Fenerbahçe tel tel dökülüyor. Avrupa’dan da elenirse şaşırmayın
Biz gelecek haftaya bakalım ve bir üç puanı daha hanemize yazarak bu haftanın kayıp iki puanını telafi edelim.
Bitirirken hatırlatıyorum eğer bu takıma takviye yapmazsanız birgün Akyazı Stadı’nda 90 dakikanın bitişinde başınızı ellerinizin arasına alır biz ne yaptık diye ahlanıp vahlanırsınız.
Akılsız başın cezasınıda tüm camia çeker!