Bu tür oyuncunun attığı adım hatta saç stili bile konuşulur. O yüzden bu tür haberler çıkıyor” dedi. Başkan Ağaoğlu, aşil tendonunda ödem oluşan Sturridge’in düzelmeye başladığını, Beşiktaş maçında kadroda yer alabileceğini de sözlerine ekledi.

Belge Getirin

Başkan Ahmet Ağaoğlu, transferde usulsüzlük yapıldığı yönündeki iddialara da sert tepki göstererek, bu konuda şunları dedi; “Transferlerde usulsüzlük yapıldığı iddia edildi bir iki internet sitesinde. Bu kadar açık, şeffaf olan ve iki kurumun kontrolünde olan bir kulübün, usulsüzlük yaptığına inanan varsa lütfen getirsin masanın üzerine belgeleri koysun. Kulüp başkanı olarak bunun en büyük takipçisiyim ve verilecek bir hesap varsa verecek olan benim. Gerçekten bir usulsüzlük yapıldığını iddia eden varsa çıksın açıklasın belge koysun. Yoksa duyumlar sadece yapıya zarar verir ve o yapı da Trabzonspor’dur.”

‘Ümit milli takımın yarısını transfer ettik’

Ağaoğlu, fazla transfer yapıldığı yönündeki eleştirilere de cevap vererek, şu ifadeleri kullandı; “Transfer yaparken takım içi dengeleri göz önünde bulundurarak limitleri zorlayarak yaptık. Harcayacak ekstra bir paramız yoktu. Özellikle burada genç oyuncularımıza büyük yatırım yaptık. Bu oyuncularımızın 3 tanesi U19 takımında oynuyor. Şu an A takım kadrosu içerisinde yer alan Ahmet Canbaz, Doğan Erdoğan, Yusuf Sarı da ümit milli oyuncular. Biz neredeyse ümit milli takımın yarısını aldık. Diğer yarısını da alacaktık ama çok para istediler. Bugün U19 diye nitelendirilen aslında bizim rezerv takım diye baktığımız takımımız kendi liginde lider ve namağlup. Bu da Trabzonspor’un geleceği açısından umut verici ve kendi programımız ile örtüşen bir yapı olduğu ortaya çıkıyor.” 
Editör: TE Bilisim