Bordo-Mavililer Macaristan kampında 30'a aşkın antrenman ve 6 hazırlık maçı yaparken iki gün izin yaptı. Antrenmanlarda kaynaşmayı ön planda tutan ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıran Teknik Direktör Ersun Yanal, oynanan 6 maçta elde edilen galibiyetin yanı sıra oyuncuların performansından genel olarak memnun kaldı.

Bu sezon yeniden yapılanmaya giderek köklü değişime imza atan Bordo-Mavili ekip yaptığı yeni transferlerden oldukça umutlu. Macaristan kampında özellikle Yusuf Erdoğan adeta yeniden doğdu. Mehmet Ekici, Okay, Abdülkadir Ömür gibi oyuncular öne çıktı. Yeni transferlerin de kısa zamanda takım arkadaşlarıyla kaynaşması dikkat çekti. Özellikle Bero ile Onazi’nin yetenekleri, Castillo’nun tekniği Bordo-Mavili taraftarları heyecanlandırdı.

Yanal’ın Da İkinci Baharı

Trabzonspor'da futbolcular kadar Teknik Direktör Ersun Yanal'ın performansı da dikkat çekti. Üçüncü kez bordo-mavili takımın başına geçen deneyimli teknik adamın ilk geldiği dönemdeki kadar heyecanlı olması takıma olumlu yansıdı. Trabzonspor'a geldiği ikinci dönemdeki Yanal'dan eser olmayan deneyimli teknik adam disiplinden asla taviz vermeyerek istekleri yerine getirilmediği dönemlerde sert çıkışlar yaptı. Karadeniz ekibiyle camianın özlediği hedeflere koşmak isteyen deneyimli teknik adam, ayakları yere sağlam basan bir kadro oluşturmak için çalışırken, herkesin büyük bir sabır göstereceği, toleranslı davranması gerektiği bir döneme vurgu yapıyor.
 
Editör: TE Bilisim