Ömür: Ben Trabzonspor'a gönülden bağlıyım. Gururluyum, mutluyum, gelecekten de umutluyum. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.
 
Önce Yazıcı Ardından Abduş
 
Trabzonspor'da genç futbolcu Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesinin 2022'ye kadar uzatıldı. Yönetim olarak altyapıya büyük önem verdiklerini ve bunun da meyvelerini almaya başladıkları ifade eden Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Önce Yusuf Yazıcı, ardından Abdülkadir Ömür'ü Türk futboluna kazandırdıklarının altını çizdi.
 
Altyapıya Işık Oldular
 
Bu iki futbolcunun altyapıdaki diğer futbolculara da ışık olacağını vurgulayan Çubukçu, “Altyapıdaki nice cevherlerimiz ‘Bir gün ben de Trabzonspor'da oynayacağım' düşüncesiyle kendilerini geliştirecek ve hedeflerini buna göre belirleyecektir. Evet, herkes Yusuf'u ve Abdülkadir'i konuşuyor ama şu iyi bilinsin ki gelecekte altyapıdaki gençlerimizden daha nicelerini Türk futboluna kazandıracağız” dedi.
 
Gururlu Mutlu Umutluyum
 
Hep birlikte, kulübün kuruluşunun 50. yılında güzel bir takım olduklarını dile getiren Abdülkadir, “Trabzonspor'un bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ben Trabzonspor'a gönülden bağlıyım. Gururluyum, mutluyum, gelecekten de umutluyum. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar bizim yanımızda olsun, takımlarına güvensin” ifadelerini kullandı.

 
Editör: TE Bilisim