Sözleşme Fesih Konusu

Trabzonspor Yönetimi, Burak Yılmaz konusunu karara bağladı. Bursaspor maçında oyundan çıktığı sırada önce teknik direktör Ünal Karaman’a daha sonra taraftarlara tepki gösteren Burak Yılmaz konusunu iki gündür değerlendiren Bordo-Mavili yönetim, her türlü seçeneği masaya yatırırken sözleşme fesih konusunun gündeme gelmediği açıklandı. Yönetimin aldığı karara göre Burak Yılmaz’a 500 Bin TL idari para cezası verildi.

Karaman Karar Verecek

Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Burak’a şu anda en üst sınır olan 500 Bin TL idari para cezası verildi. Bunun haricinde yönetimin şimdilik uyguladığı herhangi bir ceza yoktur. Burak bizim sözleşmeli futbolcumuz” dedi. Başkan Ağaoğlu, Burak Yılmaz’ın bundan sonraki süreçte oynayıp oynamayacağına teknik direktör Ünal Karaman’ın karar vereceğini de sözlerine eklerken sözleşme fesih konusunun yönetim kurulu toplantısında görüşülmediğini belirtti.
 
Bu Kaçıncı Özür

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada ise, “Oyuncumuzla yapılan görüşmelerde kendisi de yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş, maçı kazanma ve gol atma hırsının etkisinde kaldığını vurgulayarak camiamızdan ve tüm kamuoyundan özür dileyeceğini tarafımıza iletmiştir” ifadelerine yer verildi. Bu arada Burak Yılmaz, alacaklarından ötürü kulübe gönderdiği ihtarnamenin ardından yaptığı açıklamalardan ötürü de Bordo-Mavili yönetimden ve camiadan özür dilemişti.
 
Editör: TE Bilisim