Mali Tablo Etkiliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, forvet transferi için titiz bir çalışma yürütüyor. 50.yılda şampiyonluk hedefine ulaşmak adına nokta transferler yapmak zorunda olduğunun bilincinde olan Bordo-Mavili ekip forvet hattı için daha önce Carlos Bacca, Doumbia, İshak Belfodil ve Mario Balotelli gibi yıldız isimleri gündemine almıştı. Ancak mali anlamda bu isimlerin şartları ağır gelince Başkan Usta daha ucuza getirebileceği bir forvete yöneldi.

Napoli’de Umduğunu Bulamadı

Bir süre önce ismi sır gibi saklanan İtalyan bir golcü ile ilgilenildiği yönünde iddialar vardı. Bu İtalyan forvetin Napoli forması giyen Leonardo Pavoletti olduğu öğrenildi. Geride kalan sezon devre arasında Genoa’dan 13 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığı Napoli’ye transfer olan Pavoletti, Napoli’de beklenen patlamayı gösteremedi. 2015-16 sezonunda Genoa’da 25 lig maçında 13 gol atıp 3 asist yapan Pavoletti, Napoli’de geçen yıl 6 lig, 4 de İtalya kupası maçında görev yaptı.

Bacca Ve Doumbıa Tuzlu Geldi!

Bordo-Mavili ekip, Pavoletti’yi kiralık olarak transfer etmek istiyor. Oyuncunun menajeri ile temasa geçen Trabzonspor, Napoli Kulübü ile de masaya oturmaya hazırlanıyor. Bayramda İtalya’ya gidecek olan Başkan Muharrem Usta, Pavoletti ve Juraj Kucka transferini noktalamak amacında. Bu arada Carlos Bacca ve Doumbia transferi zora girdi. Her iki oyuncu da yüksek maliyetleri Bordo-Mavili ekibe geri adım attırdı. Balotelli’den de 5 Milyon Euro’yu bulan maliyetinde indirim yapması isteniyor.
 
Editör: TE Bilisim