Güçlü Bir Takımız

TRT Spor’a konuşan Ağaoğlu, “Karakter olarak güçlü bir takımız. Transferlerimiz kısa sürede takımdaşlığa adapte oldular. Bizde formsuz oyuncu olabilir ama savaşmayan oyuncu yok. İki sene önce ki Sosa’ya bakın bir de şimdi ki Sosa’ya. Sosa Maestro, Mikel Legend, Sörloth Kuzeyin Krayı, Nwakaeme beyin. Bir aile görüntüsü var” dedi.

Sosa Ve Novak’ta Sorun Yok

Sosa ve Novak’ın yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağı ile ilgili de konuşan Başkan Ağaoğlu, “Sosa ve Novak ile görüştük, sözleşme konusunda kendileri çok olumlu. Şimdi menajeriyle Asbaşkanımız görüşmelerini sürdürüyor. Kasım ayında çözülmesini bekliyoruz” diye konuştu. Başkan Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Başkanlığı konusunda kendisine baskı yapıldığını da belirtti. Henüz verilmiş bir kararının olmadığını ifade eden Başkan Ağaoğlu şunları söyledi;

Lisans Talimatı Önemli

“Kulüpler Birliği başkanlığı ile ilgili bazı kulüplerin benimle ilgili düşünceleri var. Kulüpler Birliği’nde iki ana madde var. Marka değeri ve gelir. Diğer bir konu ise Lisans Talimatı. Bu konunun sekteye uğramaması gerekiyor. Ben Kulüpler Birliği Başkanlığı için Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’i görmek istiyorum. Kendisine de söyledim. O da ‘ben yardımcı olayım’ falan dedi. Kulis falan yapılmaması gerek. Daha çok birlik olunmalı. Ben Sepil’in bu işi başarılı bir şekilde sürdüreceğine inanıyorum.”
 
Editör: TE Bilisim