“6 Kritik Maç Bizi Bekliyor”

Günün ilk antrenmanı öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni geldikleri için milli arayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Çalımbay, “Arkadaşlarla beraber olma açısından iyi oldu. Birçok arkadaşımız milli takımlarda, sakat arkadaşlarımız da var. Onları da buraya getirdik. Hatta ailelerini de getirdik. İyi bir hazırlık dönemi gibi yapacağız. Bu saatten sonra oyunculara fazla yüklenme gibi bir şansımız yok” dedi.

Hedeflerimiz Var

Ligin devre arasına 6 maç kaldığını belirten Rıza Çalımbay, “Bizim oynayacağımız maçlar çok kritik maçlar. Bunları da çok iyi şekilde bitirmemiz lazım. Kupa maçlarımız da var. Hedeflerimiz var. Bunları gerçekleştirmek için de bazı arkadaşlarımızı özellikle az maç oynayan arkadaşlarımızla burada beraberiz. Bir tane de hazırlık maçı oynayacağız. Ondan sonra da Trabzon’a döneceğiz. Sosa’nın eşinin dedesi vefat etti. Arjantin’e gidiş geliş 20 saati buluyor. Kendisi bu nedenle bizden bir gün fazladan izin istedi. Biz de bu izni kendisine verdik” diye konuştu.

Gençler İçin Fırsat

“Hazır olmayan, istediğimizi vermesini beklediğimiz arkadaşlarımız var” diyen Çalımbay, “Onların tabi eksiklikleri var. Hatta sezon başından beri çok çok az oynayan arkadaşlarımız var. Bizim gayemiz bu arkadaşları hazır hale getirmek. Çünkü hem lig hem kupa maçları var. Onlara da ihtiyacımız var. İyi duruma getirmek için, tekrar morallerini kazandırmak için bu kampın onlara çok yararı olacak. Bazı genç arkadaşları da ilk defa göreceğiz. Onlar için de büyük bir şans. Altyapıdan genç oyuncuları mümkün oldukça A takımla çalışmalara alacağız” ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilisim