Mağlup olmamıza rağmen oyuncularıma teşekkür ediyorum çünkü inanılmaz bir özveri gösteriyorlar. zaman zaman kendi futbol karakterinin dışında görevler bekliyoruz onlardan, zaman zaman biraz daha fazla zorlanıyorlar… Araya inceler girince, onu size bırakıyorum. Nwakaeme dün antremanın yarısında 9 günün üzerine ilk defa antremana katıldı ve bugün sahada kullanmak zorunda kaldık, bunun ötesinde özverili duran ve destekleyen bir taraftarımız var. Yönetim kurulumuzun müthiş desteği var. Bununla beraber oyuncularımın bir duruşu var, ben burda sonuc ne olursa olsun oyuncularıma teşekkür ediyorum.

Trabzon Futbol Şehridir Ama

Tabii burada ufak destekler gerekiyor, bunu sezon basından beri samimi olarak aldığımızı söyleyem ama mücadeleye devam edeceğiz. Evet bir kadro yapılanmamız var, transfer yasağı gibi bir durum var ama uzun yıllara dayalı bir altyapı organizasyonu da yapmış değilsiniz. Tamam Trabzon futbol şehridir ama bunun belirli bir program ile ayarlarsanız ve bunu kullanırsınız… Ama bu oyuncuları kullanacağız ve olgunlaşacaklar. Evet kupa maçı oynayacağız, zorlu lig macları oynayacağız ve bu anlamda kullanabileceğimiz oyuncu sayısı bir hayli az. Yine Pereira ve Ekbuan’ın sakatlıkları var. Sosa’nın tedavisi hala devam ediyor. 2 tane milli takım oyuncumuz var, dolayısıyla tüm bunlar topladığınızda evet bir zorluk var fakat gördüğüm su var ki her şeyiyle mücadele edin bir oyuncu grubu var. Bir kez daha taraftarımıza teşekkür ediyorum, mücadeleye devam.

Biz Ne Kadar Üzgünsek Sosa Da O Kadar Üzgün

2 Sosa kampa zamanında gelip tedavisini ve çalışmasını üst seviye özveriyle yapan bir oyuncumuz. Kamp döneminde tedavi ve çalışmasını yaptı ve şu anda soyunma odasında biz ne kadar üzgünsek çarpı 2 diyebilirsiniz. Ama sakatlığı çok riskli bir yerde zannediyorum biraz daha sürecek, ama oyuncumuz inanılmaz istekli, çalışma şiddetini biraz daha hızlandırıyor isteği ile ama bizim koruma kollama misyonumuz var. Oyuncuların sağlığı alacağımız bir galibiyetin çok çok ötesinde, gelişmeleri sizlerle paylaşırız. Kaybetmek üzücü oyuncularımızın göstermiş olduğu mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Fakrlı bir duruş sergiliyorlar. Kendi güçleri ölçüsünde buna cevap vermeye çalışıyorlar bu bir teşekkürü hak ediyor. Sezon başından beri yalnız bırakmayan bir taraftarımız var. Teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz bir duruş gösteriyor kulübümüzün mali tablosunu biliyorsunuz her şeye rağmen bu mücadeleyi veren topluluğun niyetlerinden şüphe etmeyecek. Hugo ağrı kesici iğne ile çıkıyorsa 8-9 gün sonra Tony yarım antrenman yapıyorsa onlara şapka çıkarmaktan başka bir şey elden gelmez. Sonuna kadar biz bunu göğüsleriz biz kupa maçı lig derken kadro derinliğimiz azaldı. Genç oyuncularımız gündeme gelecek ama meyvelerin bile olgunluk süresi vardır. Hem oyuncuyu kaybedebiliriz hem de Altan gelen oyuncular ile ilgili güven sorunu çıkar. Zaman zaman içerisinde sorun çıkabilir. Sosa’nın katılmasına milli takımdaki oyunculara, Pereira’nın sorunu eklendi Ekuban belirsiz Hugo’nun yarın nasıl bir tepki ile geleceğini bilmiyorsun. İnananlarla mücademizi sürdüreceğiz. Oyuncularım gösterdiği durumdan memnunum. Zaman zamanda kullanırım “adalet güzeldir yönetende daha güzel durur” hayatın içerisinde adil bir yerde duyurmaya karar verdik. Çevremizdekilere de çok şey kaybetmiş olabilir Bize sunduklarını yaşamaya devam edeceğiz. İnce pozisyonlara kritik noktalara farklı değerlendirebilecek birçok pozisyonu gündeme getirebiliriz. Küçük dedikler çok önemlidir. Bizim kardeşimizde art niyet arama gibi bir durum söz konusu değil. Desteğe ihtiyacı var ise adil bir sonuç için gayret gösteren kişilerin hevesini kursağında bırakmamak dileği ile. Kontenjan oyuncularından ziyade daha çok şehri için mücadele etmek isteyen oyuncu topluluğu. Abdülkadir ve Yusuf'tan hiç mücadele etmediği bölgelerden destek istiyorsunuz. Sabır noktası içeresinde belli bir noktada kalmak gerekiyor. Adalet çizgisini yerine getirmek üzere doğru yolda olduklarını düşünüyorum.
Editör: TE Bilisim