Olmayan Pozisyandan Gol 

Bordo-Mavili ekip maça kontrollü başladı. Ancak 18.dakikada gelişen Getafe atağında ceza sahasına yapılan ortada Uğurcan Çakır kararsız kaldı, arka direkte Rodriguez, Campi ile Novak’ın arasından vurduğu kafa vuruşu ile fileleri havalandırdı. Bu golle Trabzonspor 1-0 geri düştü.

Uğurcan Devleşti

İlk 45 dakikada pozisyon üretemeyen Trabzonspor, ikinci yarıda yapılan hamlelerle daha etkili olmaya başladı. Nwakaeme ile iki pozisyon üreten Bordo-Mavili ekip, savunmayı geçemedi. Müsabakanın son bölümlerinde genç eldiven Uğurcan Çakır, çok kritik kurtarışlara imza atarak farkın açılmasını önledi. Bordo-Mavili ekip, zorlu deplasmanda aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Fırtına, gruptaki ikinci maçını 3 Ekim’de Basel ile sahasında oynayacak.   

STAT: Coliseum Alfonso Perez
HAKEMLER: Matej Jug Matej Zunic, Grega Kordez
GETAFE: Chichizola, Nyom, DjeneBruno, Garcia Portillo, Fajr, Timor Kenedy (Dk.77 Cucurella*), Rodriguez Gallego (Dk.68 Mata)
TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Doğan Erdoğan (Dk.59 Abdulkadir Parmak), Obi Mikel, Jose Sosa Avdijaj(Dk.46 Sturridge, Nwakaeme(DK.83 Fıratcan*), Sörloth
GOL: Dk.18 Rodriguez (Getafe)
SARI KARTLAR: Campi, Sosa (Trabzonspor), Kenedy, Fajr, Mata (Getafe)
Editör: TE Bilisim