Listede Yeni İsimler

Başkan adaylığını daha önce açıklayan mevcut Başkan Ahmet Ağaoğlu, beraberindeki yöneticiler Ömer Sağıroğlu, Emin Kahraman ve Özer Bayraktar ile yeni dönem için oluşturduğu yönetim listesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Almi Sürmen’e teslim etti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, listesini verdikten sonra taahhütname imzaladı. 

İlk Kez Kadın Üye

Ağaoğlu’nun yeni dönem listesinde yeni isimler dikkat çekti. Yedek üye Özer Bayraktar asil listeye alınırken Ahmet Fikret Gökhan (FABRE Asansör Yönetim Kurulu Başkanı), Yusuf Hayırlıoğlu (İVENT Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı), Kibar Yaşar Güven (KTÜ Öğretim Görevlisi) ve Sertaç Güven (Doğa HSE Group Genel Müdürü)  listede yeni yer alan isimler oldu. Yedek üyeler arasında da Eda Lermi Zorer ile İbrahim Şahinkaya dikkat çekti. 

Asbaşkan Alp Mi?

Bu arada Eda Lermi Zorer, Trabzonspor tarihinde görev yapmış ilk kadın yönetici olacak. Mevcut yönetimde bulunan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun yanı sıra Mesut Çağlar Bozoğlu, Zeyyat Kafkas, Faruk Kanca ve Cahit Erdem, Onur Sağır yeni dönem için oluşturulan listede yer almadı. 1-2 Aralık’ta gerçekleştirilecek kongre sonrası oluşacak yeni yönetimde Asbaşkanlık görevini Mehmet Yiğit Alp’in yapacağını Trabzon’daki işleyişi Ömer Sağıroğlu’nun yöneteceği belirtiliyor.

İşte Yeni Yönetim

Ağaoğlu’nun yeni yönetim listesi şöyle oluştu;

Asil üyeler: Ahmet Ali Ağaoğlu, Mehmet Yiğit Alp, Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Emin Kahraman, Müminhan Bilgin, Önder Bülbüloğlu, Haluk Şahin, Özer Bayraktar, Yalçın Orhan, Ahmet Fikret Gökhan, Serdar Ekrem Şirin, Yusuf Hayırlıoğlu, Yaşar Kibar Güven, Sertaç Güven.

Yedek üyeler: Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal, Lokman Sadıklar, Eda Lermi Zorer, İbrahim Şahinkaya.
Editör: TE Bilisim