Pozisyonlar Aynı Kararlar Farklı

17 yıllık mazisi bulunan Bartınspor, ilk kez 3.Lig’e yükselme parolası ile çıktığı yolda bu sezon hakemler tarafından adeta durduruluyor. 

Bartınspor Kulübü’nün Başkanlığını Trabzonlu işadamı Mehmet Bulut yapıyor. Yönetimde birçok Trabzonlu işadamı bulunduğu gibi teknik direktörlüğünü de Trabzonlu Ahmet Özen yapıyor.

DVD Hazırlandı, TFF Ve MHK’ye Gönderildi

Son oynanan ve 3-3’lük beraberlikle sona eren Kurtuluşspor maçında ofsayttan ve uyduruk bir penaltıdan ötürü kalesinde iki gol gören Bartınspor’un Kurtuluşspor lehine verilen penaltı pozisyonunun aynısı verilmezken bir golü de ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Yalova Bölgesi hakemlerinde Ramazan Karahasan’ın yönettiği maçın ardından isyan noktasına gelen Bartınspor Kulübü, TFF ve MHK’ye bugüne kadar oynadıkları maçlarda hakem kararlarının yer aldığı bir DVD hazırlatıp başvuru yaptı.

“Maçları Adil Yönetsinler”

Başkan Mehmet Bulut, “Hakemlerin hata yapma lükslerinin olmadığı böyle bir müsabakada yılların emek ve mesainin boşa çıkarılması kulübümüz için telafisi olmayacak psikolojik bir yıkıma sebebiyet vermiştir. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımların içerisinde bulundukları çor dönemler ve süreçler, harcanan emek ve yapılan fedakarlıklar dikkate alınarak bundan sonra TFF ve MHK’den gerek hakem seçiminde gerekse hakkaniyet çerçevesinde gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz” dedi. 

TAHSİNCAN DEVECİ
 
Editör: TE Bilisim