Usta Sefere Çıkıyor

Önceki akşam Trabzon’da düzenlenen iftar programında önemli açıklamalar yapan Başkan Usta, transfer sürecine de değindi. Bayramda yurt dışına çıkacağını belirten Başkan Usta’nın öncelikli durağının İtalya olması bekleniyor. Uzun süredir Milan’ın orta saha oyuncusu Juraj Kucka ile ilgilenen Bordo-Mavili ekip, İtalyan Kulübü ile son detayları görüşecek.

Milan 8 Milyon Euro İstiyor

Kucka ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor, kiralık olarak transfer etmek istediği Kucka’yı bayramdan sonra Trabzon’a getirmenin planlarını yapıyor. Ancak Milan Kulübü’nün Kucka’yı 8 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığı satmayı düşündüğü iddia ediliyor. Trabzonspor ise satın alma opsiyonu ile oyuncuyu kiralamak amacında. Kucka’nın dışında Juventus forması giyen Kwadwo Asamoah için de Başkan Usta’nın bir görüşme yapması bekleniyor.

Balotellı olur mu?

Menajerler tarafından Trabzonspor’a önerilen Mario Balotelli konusunda da Trabzonspor, mali bütçeye göre hareket edecek. Geride kalan sezon Nice’te forma giyen ve sözleşmesi sona eren Balotelli’nin 2 Milyon Euro imza parası ve 3 Milyon Euro da yıllık ücret istediği belirtildi. Maliyeti 5 Milyon Euro’yu bulan Balotelli konusunda Trabzonspor fiyat düşürmek için oyuncunun menajeri ile görüşme yapacak. 

Vısca Ve Ndıaye

Başkan Usta’nın ayrıca ismi sır gibi saklanan İtalyan bir forvet için de görüşme yapacağı belirtiliyor. Bordo-Mavili ekip, ayrıca yurt içinden de iki oyuncunun transferi için bastırıyor. Başakşehir’den Edin Visca ile Osmanlıspor’dan Badou Ndiaye konusunda Trabzonspor oldukça ısrarcı. Yeni bir maceraya atılmak isteyen Visca’nın Trabzonspor’da oynamaya sıcak baktığı belirtiliyor. Edin Visca için Başakşehir’e Yusuf Erdoğan, Muhammet Demir ve Musa Nizan’ın yanı sıra 2 Milyon Euro önerilmişti. 
TAHSİNCAN DEVECİ
 
Editör: TE Bilisim