Rekabeti bilerek Trabzon’a geldiğini söyleyen Hugo Rodallega, “Kendimi hep hazır tutuyorum. Benim de oynayacağım zaman gelecek” dedi.

Devre arasında kadroya katılan Olcay Şahan, Emmanuel Mas ve Pereira istikrarlı bir şekilde oynarken, Hugo Rodallega’nın ise 2 maçtır yedek kulübesinde oturması soru işaretleri yaratmıştı. Uzun uğraşlar sonucunda ikna edilen ve Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen Kolombiyalı golcü, önemli mesajlar verdi.

Çok kaliteli bir takıma geldiğini, dolasıyla her mevkide rekabet olduğunu belirten Rodallega, “Şu an N’Doye oynuyor. Kariyeri ortada. Ben de kendimi hep hazır tutuyorum ve biliyorum ki oynayacağım zaman gelecek. Sonradan oyuna girmeyi asla dert etmedim. Şu aşamada en önemli şey, takımın istikrarlı şekilde kazanmaya devam etmesi” ifadelerini kullandı.

Bu hafta çıkabilir

4-0’lık Gaziantepspor maçında 65’te oyuna girip penaltı kazandıran Rodallega, geçen hafta ise Osmanlı deplasmanında son 6 dakikada şans buldu. Teknik direktör Ersun Yanal, Alanya mücadelesinde yıldız forveti ilk 11’de sahaya sürebilir.

Editör: TE Bilisim