Trabzonspor’da gözler Finansal Fair Play konusunda verilecek karara çevrildi

Nefesler Tutuldu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da konu ile ilgili açıklama yaptı. Ağaoğlu, TFF’nin lisans talimatında bir değişiklik yapmasını beklediklerini, bunun gerçekleşmesi halinde Bankalar Birliği ile anlaşmayı hemen imzalayıp, söz konusu sürede resmiyete kavuşturabileceklerini bildirdi. Ağaoğlu, “Bankalar Birliği ile görüşmelerimizde bir sorun yok, yürüyoruz. Ancak Federasyonun lisans talimatını değiştirmesi ve bunu ilan etmesi gerekiyor. 

30 Haziran’a Yetişir

Bunun için yetki (UEFA’dan) aldılar. Ama talimat değişikliği henüz yapılıp, yayımlanmadı. UEFA’nın şartlarından birisi de buydu. 

Bankayla görüşmelerimiz devam ediyor. Çalışmalar devam ediyor. Ama lisans talimatının anlaşmadan önce çıkması ve yürürlüğe girmesi gerekiyor. Talimat değişikliği çıkarsa, bankalarla anlaşmayı imzalarız. Yeter ki çıksın, 30 Haziran’a yetişir. Bir sorun olmaz” dedi. Bu arada TFF’nin yapacağı lisans talimat değişikliğinin bugün yürürlüğe girmesi beklenirken Bankalar Birliği ile imzalar da bugün atılacak. UEFA’nın da Cuma günü kararını açıklaması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim