Zirveye Ortak Oldu

Ekonomik krizin içinde boğulan Trabzonspor, biraz olsun saha sonuçları ile moral buluyor. İki hafta önce sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 geriden gelerek 4-2 mağlup eden Trabzonspor, önceki gün de deplasmanda Akhisarspor’u 3-1 mağlup ederek hem üst üste ikinci maçını kazandı hem de bu sezon ilk deplasman galibiyetine imza attı. Bordo-Mavili ekip, son iki galibiyetle zirve yarışına ortak olurken camianın da keyfi yerine geldi.

Kaos Yaratmayın

Son yıllarda saha sonuçları iyi gittiği dönemlerde sudan sebeplerle çıkarılan kaoslarla sarsılan Trabzonspor’un aynı senaryolarla karşılaşmaması isteniyor. Milli araya moralli girilmişsen yakalanan bu huzurlu ortamın bozulmaması adına tüm camiayı büyük görevler düşüyor. Oyuncuların, alacakları gecikmeli de olsa bir şekilde ödeniyor. Futbolcuların da artık bu süreçten sonra ödemeleri bahane edip kaos ortamı oluşturmamaları isteniyor.

Yürekten Olsun

Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleri, artık taraftarı farklı beklentilerin içine sokmuş durumda. Ekoromik sıkıntılar öne çıkarılmadığı takdirde Trabzonspor’un şampiyonluğa oynayabilecek bir kadroya sahip olduğuna işaret ediliyor. Burak Yılmaz, Rodallega, Jose Sosa, Onur Kıvrak, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Olcay Şahan gibi yıldız oyuncuların olduğu kadronun da şampiyonluğa oynamaması için bir neden görünmüyor. Yeter ki oyuncular son iki maçta ki gibi yüreten oynasınlar.
ALİ OSMAN YÜRÜK 
 
Editör: TE Bilisim