Çalımbay, “Karşılaşmaya etkili başladık. Fırsatları yakaladık bunları değerlendirmemiz gerekiyordu. Bu da bugünün sorunu değil. Devre arasından itibaren takımda gol problemi var. Önce gol yeme sorunumuz vardı bunu bir nebze de olsa çözdük şimdi de gol atma sorunumuz var. Kanatlarımız olsun orta sahamız olsun, sadece Burak’tan skor bekliyoruz. Diğer arkadaşların da için de olmaları gerekiyor. Ama bir türlü gerçekleştiremedik. 

Beklemediğimiz anda golü yedik. En çok dikkat etmemiz ve üzerinde defalarca çalışmamıza rağmen beklenmeyen bir gol yedik. Adebayor ligde önemli bir oyuncu. Fizik üstünlüğünü de Başakşehir çok iyi kullanıyor. Keza Visca da çok etkili bir oyuncu. Bu ikiliye imkan verilirse golü yersin.  Gol yenir.. Sonuçta futbol bu.. Çünkü telafi edebilirsin. Ancak bizde ki sıkıntı gol atamıyoruz. Gençlerbirliği, Göztepe ve diğer maçlardaki en büyük sorunumuz. 

İkinci yarıda maçı kazanmak için de her türlü riske de girdik. İkinci yarıda da birçok pozisyon bulduk ama yine değerlendiremedik. Mücadele olarak elimizden geleni yaptık. Rakibin üstünlüğünü bilerek tüm riskleri aldık. Çünkü hücumda çoğalmamız gerekiyordu. Bunu da yaptığımız taktirde sadece son paslara dikkat edecektik. Çözümü bulacaktık. Ancak her şeyi yapmamıza rağmen bir türlü gol çizgisini geçemedik.
 
Editör: TE Bilisim