Düzenlenen bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Erdem, “Düzenlemiş olduğumuz bayramlaşmada taban birliklerinin bir göstergesidir. Her geçen katılımın artması bize mutluluk veriyor. Özellikle Trabzon’da birlik ve beraberliğin oluştuğu günlerde hedefin yakalandığını görüyoruz. Trabzonspor örneğinde olduğu gibi” ifadelerini kullandı. 



Trabzonspor’da tek liste ile girilen seçimlerde bu tip kaynaşmaların da önünün aç.ıldığını ifade eden Erdem, “Altyapıda özellikle spor taban birliklerinde Trabzonspor’un daha fazla etkin olmasını istiyorum. Buradaki kalabalığı gelen herkes gördü. Bu insanlar hep gönül dostu. Herkes zamanlarından fedakarlıklar bulunan insanlar: Bu topluluğa Trabzonspor’da katkı vermeli. Trabzon sporu için bunlar şart. Ama bu birlikteliğimizi biz eğer bazı noktalarda güç birliği olarak yansıtabilirsek çok daha güzel olur. 

Güç birliğinin de Yavuz Selim futbol sahasından başlanması gerektiğini ifade eden Erdem, “Bu camia güç birliği içerisinde orayı olmazsa olmaz mutlak bir şekilde hizmete sokmalı. Girişimlerimiz devam ediyor. İnşallah 1 ay içerisinde bazı neticeleri spor kamuoyu ile paylaşacağız. Yeter ki yöneticilerimiz bu konuya sıcak baksın. Şuanda gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Ortahisar Belediye Başkanımız bize söz verdi. Müteahhide verilmiş bir talimat yok. Bayram sonrası bu talimat için mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilisim