Burak Yine Attı

Trabzonspor, sezonun ikinci haftasında dün akşam Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. 20 yıldır İstanbul’da Fenerbahçe’yi mağlup edemeyen Trabzonspor, galibiyet için çıktığı müsabakaya çok hızlı başladı. 5.dakikada Burak Yılmaz’ın golü ile Bordo-Mavili ekip 1-0 öne geçti. Golden sonra Bordo-Mavili ekip, savunmaya çekilirken Fenerbahçe’nin atakları sıklaştı. Karşılaşmanın 44.dakikasında gelen golle Trabzonspor soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle gitti.

Olacak Şey Değil

Karşılaşmanın ikinci yarısında Trabzonspor, kontrataklarla sonuca gitmeye çalıştı. Yine oyunu kendi yarı alanında kabul eden Trabzonspor, Fenerbahçe’yi hataya zorladı. 56.dakikada Yusuf Yazıcı’nın pasında Olcay Şahan müthiş bir füze yolladı ve Volkan Demirel’i avlayarak skoru 2-1’e getirdi. 85.dakikada Kucka’nın kafa vuruşu sırasında ceza sahasında elle müdahalesi sonrası Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Valbuena’nın golü ile skor 2-2 oldu.

STAT: Ülker

HAKEMLER: Ali Palabıyık*, Ceyhun Sesigüzel**, Serkan Olguncan**

FENERBAHÇE: Volkan*, Isla**, Neustaedter* (Dk.62 Soldado*), Skrtel**, İsmail**, De Souza**, Mehmet Topal**, Dirar**, Alper**, Valbuena**, Van Persie* 

TRABZONSPOR: Onur**, Pereira**, Uğur*, Durica**, Mas**, Okay**, Kucka**, Bero** (Dk.87 Bongonda*), Yusuf Yazıcı** (Dk.63 Onazi**), Olcay Şahan***, Burak Yılmaz** (Dk.20 N'Doye*)

GOLLER: Dk.5 Burak Yılmaz, Dk.56 (Trabzonspor), Dk.44 Alper Potuk, Dk.85 (pen.) Valbuena (Fenerbahçe)

SARI KART: Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Bero, Mas (Trabzonspor), Alper Potuk, De Souza (Fenerbahçe)
 
Editör: TE Bilisim