“Futbolcu transferine dönmesin”

Yönetim listesini oluşturma konusunda çalışmalarının devam ettiğini belirten Ağaoğlu şunları söyledi; “Beni rahatsız eden iki konu var. Yönetim oluşturma işini maalesef bazı arkadaşlar futbolcu transfer eder gibi bir hale getirdiler. 15 kişilik yönetim, bir anda 30 kişiye çıktı. Bu beni son derece rahatsız ediyor. Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir beyanat yok. Bir takım isimlerin ön plana çıktığını görüyorum. Bu isimler zaten yönetim 15 kişiden olacağı için geride kalacak.” 

“Liste için 3 gün daha sabır”

“Bu insanların özlük haklarına lütfen saygı gösterelim. Bugün medyada yer alan isimler yarın yönetimde olmadıkları zaman, bu insanların hepsinin sosyal çevresi var. Bu insanların tolum içerisinde saygınlıklarına da hassasiyet göstermek gerekir. Camiadan 3 sene sabır istediğim yerde camianın da yönetim listesi konusunda 3 gün sabır göstermesini temenni ediyorum. 3 gün sonra açıklanacak liste Trabzonspor’un yönetim kurulu listesidir.”

“Görevde olan bir hoca var”

“Rahatsızlık duyduğum ikinci konu ise teknik ve oyuncu kadrosu konusunda çıkan haberler.Herhangi bir şekilde teknik heyet ve profesyonel oyuncularla alakalı olarak herhangi bir şekilde hiçbir görüşmem olmamıştır. Şu anda görevi başında olan bir teknik heyet vardır. Sezon sonuna kadar mücadele edecek profesyonel bir kadro vardır. Bu ve buna benzer haberler takımın ve teknik heyetin konsantrasyonunu bozar. 

“Saygısızlık olur”

“Lütfen bu konuya da hassasiyet gösterelim. Neticede ben Trabzonspor’a başkan adayıyım. Şu anda Trabzonspor’un başkanı değilim. Böyle bir tasarrufu kullanmam, böyle bir beyanda bulunmam, böyle bir düşünceyi ifade etmem, her şeyin ötesinde camiaya saygısızlık olur. Ben de böyle bir insan değilim.”  

Mali Plan Yapılacak

“Kulübün mali yapısıyla ilgili detaylı bir inceleme ancak göreve geldikten sonra yapacağım. Sadece resmi bilançolar elimizde. Onların üzerinden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaten kulübün önündeki en öncelikli kon bu. Kısa, orta ve uzun vadeli borçlar.. Kulübün gelirleri de malum. Buna göre bir plan yapıp uygulamaya koyulması gerekiyor.” Ağaoğlu, kanunun ve kulüp tüzüğünün kendilerine tanıdığı yasal çerçevede Trabzonspor Divan Kurulu’na resmi başvuruyu yapacaklarını da sözlerine ekledi.
YAHYA KARABİNA
Editör: TE Bilisim