Eminim Trabzonspor'a vereceği hizmetlerle de Trabzonsporumuz sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da ses getiren bir kulüp haline gelecek. Trabzon'un kendi değerlerine sahip çıkmak, Trabzon'un geleceği için önemlidir. Trabzonumuzun yetiştirdiği çok değerli futbolcular Türkiye'deki birçok kulüpte çok başarılı şekilde oynuyorlar. 61 numaralı formayı hemen hemen her takımda görüyoruz. Başkanımızın ve sizin her zaman yanında olacağımı belirtmek isterim. Başarılar diliyorum” seklinde konuştu. 

Bakan Çavuşoğlu'nun spor dostu bir insan olduğunu dile getiren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise 61 numaralı Trabzonspor formasını Çavuşoğlu'na hediye etti. Trabzonspor'un yeni başkanı Ağaoğlu kısa bir açıklama yaparak “Bakanımız Golf Federasyonumuzun lisanslı sporcusu. Bugün federasyonumuzun elde etmiş olduğu başarılarda bakanımız pay sahibidir. Bize her yönüyle destek verdi. Ayrıca futbolu da çok iyi oynadığını söylersem hiç yanlış olmaz” dedi. Çavuşoğlu da, "Neyse ki transfer için yaşımız geçti” diyerek gülümsedi.

Bu arada Bordo-Mavili yönetim, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun haricinde Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamlarında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu tarafından hediye olarak Trabzonspor forması ve Bordo-Mavi şal takdim edildi.
 
Editör: TE Bilisim