İşte Eseriniz

Sezonun ikinci yarısında şampiyonluk yarışına ortak olması beklenen Trabzonspor hayal kırıklığı yaşatıyor. Türkiye Kupası hedefine ulaşamayan Trabzonspor'un elinde bir tek Avrupa hedefi kalmıştı. Ligde son 5 maçından beraberlikle ayrılan Bordo-Mavili ekip Avrupa hedefine de ulaşamama tehlikesiyle karşı karşıya.

Çalımbay çok memnun!

Her ne kadar teknik adam Rıza Çalımbay son 5 maçta yenilmemeyi başarı olarak görse de Çalımbay'ın bu fikrine tepkiler büyük. Gençlerbirliği karşısındaki futbola anlam verilemezken camiada da büyük hayal kırıklığı hakim. Başarısızlığın sorumlusu olarak da Başkan Muharrem Usta gösteriliyor.

Borç Katlandıkça Katlandı

Başkan Usta göreve gelmeden önce ve geldikten sonra camiaya verdiği vaatlerin hiçbirini yerine getiremedi. En önemlisi ise borcun azalacağını vaadetti ancak kulübün borcu 1 milyar 250 milyon TL'ye yükselmiş durumda. Kazanan menajerler oldu. Bu camia Başkan Usta sayesinde sabretmeyi öğrendi ancak sabır taşı da artık çatladı!

Yeniden Varoluş Mücadelesi

Trabzonspor sabredilmemesi gerekenlere bugüne kadar çok sabretti. Ne yaptığını bilen, umut tüccarlığı yapmadan, planlı, ekibi güçlü bir yönetimle yeniden varoluş mücadelesi verilmesi gerektiğine işaret ediliyor. Aksi takdirde bu ekonomik yapı ile gelecek hiç de umutlu görünmüyor. 
ALİ OSMAN YÜRÜK
Editör: TE Bilisim