Macaristan’da düzenlenen Wako Worl Kıckboxing şampiyonasında 60 kilo K1 büyük bayanlarda Dünya Şampiyonu olan Nagihan Kalyoncu, Trabzon Havalimanında sevenleri tarafından karşılandı. Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, ailesi ve yakınları tarafından çiçeklerle karşılanan Kalyoncu, daha iyi yerlere gelebilmek için çok çalışacağını söyledi.

Zaferini Türk milletine armağan eden Kalyoncu, “Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bu zafer Türk milletinindir. Sıkletimde 13 ülke vardı çok zorlu 4 maç yaptım. 4 rakibimi de üstün arayla yenerek dünya şampiyonu oldum. Türkiye Kick Boks Milli Takımı olarak 102 sporcu gittik ve tek altın ben aldım. Allah herkese nasip etsin milyonda birdir bu başarı. Bu gururu anlatamıyorum. Farklı bir duygu” dedi.

Dünya Şampiyonluğunun hayalinde olduğunu belirten Kalyoncu, “Daha iyi yerlere gelebilmek için çok çalışacağım. Bu küçük bir başlangıç. Ülkemi daha büyük yerlere taşıyacağım. Buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim