Trabzonspor'un bu kadar hücumuna rağmen kaybedilmiş bir şey yok diye düşünüyorum. Beşiktaş Ersun Yanal için şans oldu. Bu maç camiadan bir özür dilemek gibiydi.

Hem staddakiler hem televizyon başındakiler maç bittiğinde üzülmüştür. Doğru futbol muydu, bence değildi. Ancak çok yüksek tempo vardı. Maçın başından sonuna kadar kazanma azmiyle oynayan 2 defa geri düşmesine rağmen maça geri dönen bir Trabzon vardı. 

Bir daha Beşiktaş'ı böyle yakalayamazsın. Bu Beşiktaş için çok değerli bi puandır. Beşiktaş çok yıpratıcı bir dönemden geçti.

Oyuna sonradan giren Castillo, Yusuf ve Rodallega da çok iyi katkı verdi. İyi performans sergilediler. Trabzonspor ya çok iyi oynuyor ya da çok kötü oynuyor. Beşiktaş'ta giren oyunculardan hiçbiri etkili olamadı. 
Maçtan maça da maç içinde de bu olabiliyor. Sosa kötü oynadı, çok top kaybetti. Bireysel anlamda çok oyuncunun iyi oynamadığı maçta 4 gol, heyecan vardı.

Fırat Aydınus'un Türkiye'de yetenek olarak uzak ara bir numara görüyorum, fakat bugün çok kötü maç yönetti.

Hakemlerin oyuncularla iletişimi iyi olmalı ama Fırat Aydınus bunu abartıyor. Futbolcularla bu kadar iletişim halinde olamazsın. 

Sürekli bir şeyler anlatma derdinde. Maçta 5-6 tane kart olmalıydı. Mesela Talisca oyundan atılmalıydı. 

Okay Yokuşlu ikinci yarıda 2. sarıdan atılmalıydı. Maçın başından itibaren pozisyonları tek tek incelesek, en az 10 tane hata vardır.
Bugün Fırat Aydınus'un yaptığı hatalara dakikalar yetmez. Bu maç farklı skorlar bitse farklı gündem olurdu.

Olcay’ın golden sonra, 'kusura bakmayın' hareketini doğru bulmuyorum. Golünü atarsın başını eğer gidersin. Büyük kulüpte oynayan biri bunları yapmalı.

Kolay değil; iki orta saha oyuncusu aynı anda yok. Yetmedi Adriano'da yok. Bu maçı oynamak kolay değil. Korkunç yürekli bir Trabzon takımı vardı sahada. Sürekli öne gitmek istiyordu. Ben bugün oynayan herkese, bütün oyunculara, takımlara saygı duyarım. Tek saygı duymadığım hakem.

Negredo bu maçta oyanamayacağım da hangi maçta oynayacağım diye düşünüyordur. İlk 11'de oynaması doğal. 

Necip uzun süre oyanmamasına rağmen maçı bitirmeye çalıştı. Kasığı sorun yarattı zaten maçın sonunda doğru. Olağanüstü oynayan yoktu ama Talisca'nın müthiş golü vardı ve ben Fabri'yi beğendim.

Lens en azından bir gol yaptı, kendine geldi. İyi bir alternatif oyuncu olduğunu gösterdi. Ama rakibi sert, Quaresma. O kadar yeteneğine rağmen hedefsiz bir oyuncu gibi biraz. Gol pozisyonunda Cenk'e bıraksa gol olacaktı.
Bugün Onazi'yi hiç beğenmedim. Çok kötü oynadı. Bazen oyuncular katkı yapmayabilir. Ama girdiği zaman sürekli katkı yapan oyuncular vardır; Rodallega gibi. Rodallega çok farklı bir santrafor.

Trabzon'un santraforlarının handikapı, kenar oyuncuları orta yapan oyuncular değil. İçeriye kat eden oyuncular. Hep arayı kovalayan oyuncular. Bunlar biraz Burak'ın sevdiği tip oyuncular.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından hakem raporlarının değiştirildiği iddiasıyla gündemin ilk sırasında yer alan Rıdvan Dilmen, konuyla ilgili açıklamalarda bulunmak için Beyaz TV'ye bağlandı. Dilmen yaptığı açıklamalarda ciddi iddialarda bulundu.

''TFF, FETÖ'cüleri Temizleyemedi''

"ByLock soruşturması için Demirören 'çaycıya kadar isim verdik' dedi. Cihan Burgan isimli temsilci ByLock'tan gözaltına alındı. 15 Temmuz sonrası görevden alınan bir emniyet görevlisi, hala maçlarda görev alıyordu. Hatta F.Bahçe-Trabzon maçında görev yaptı."

''Muhittin Boşat Gazetesinde Yaptığı Eleştirileri Yine Yapabilir Mi?''

''Muhittin Boşat uzun süredir federasyonu yerden yere vuruyordu. Neler neler yazdı. Bugün itibariyle federasyonda işe başladı. Muhittin Boşat bundan sonra gazetesinde federasyona aynı eleştirileri yapabilir mi? Bu nedir o zaman?''

Şenol Güneş'in Cezası Hakkında Yorumu...

''Şenol Güneş'in ettiği küfre görüntüden ceza vermiyorsunuz, Van Persie'nin dil hareketine neden görüntüden ceza verdiniz?"

 
Editör: TE Bilisim