Sosa Şov Yaptı
 
Trabzonspor, ligin 6’ncı haftasında taraftarının önünde Beşiktaş’ı konuk etti. Kötü günleri geride bırakma adına Beşiktaş karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkan Bordo-Mavili ekip, kontrollü bir oyun ortaya koydu. Beşiktaş’ın hatalarından faydalanan Bordo-Mavili ekip, 31.dakikada Dorukhan’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 41.dakikada Nwakaeme’nin vuruşunda direkten dönen topta mutlak golden olan Bordo-Mavili ekip, 42.dakikada Sosa’nın 30 metreden attığı mükemmel golle 2-0 öne geçti. Fırtına, soyunma odasına büyük bir avantajla gitti.
 
Nihayet Sörloth
 
Müsabakanın ikinci yarısına Trabzonspor çok etkili başladı. Farkı eritmek için baskı yapan Beşiktaş’ın sahasında boş alan yakalayan Trabzonspor, Nwakaeme ve Abdulkadir Parmak ile iki net pozisyondan yararlanamadı. 65.dakikada Nwakaeme’nin ceza sahasına gönderdiği topu Sörloth tek vuruşla filelere gönderdi. Yardımcı hakem Serkan Olguncan ofsayt bayrağını kaldırdı. Ancak VAR incelemesi sonrası gol geçerli sayıldı ve Trabzonspor, Beşiktaş karşısında skoru 3-0 yaptı. Beşiktaş, 79.dakikada Güven ile skoru 3-1’e getirdi. Son sözü 88’de Nwakaeme söyledi ve Trabzonspor maçı 4-1 kazanmanın coşkusunu yaşadı.
 
STAT: Şenol Güneş SK MP
 
HAKEMLER: Ali Palabıyık**, Serkan Olguncan**, Asım Yusuf Öz**
 
TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır***, Pereira****, Hüseyin Türkmen****, Hosseini****, Novak****, Obi Mikel****, Abdulkadir Parmak**** (Dk.78 Avdijaj**), Jose Sosa****, Kamil Ahmet**** (Dk.72 Doğan**), Nwakaeme****, Sörloth**** (Dk.89 Sturridge*)
 
BEŞİKTAŞ: Karius*, Gökhan Gönül*, Necip*, Vida* (Dk.67 Güven*), Caner*, Atiba*, Dorukhan*, Oğuzhan*, Boyd* (DK.46 Diaby*), N'Koudou*, Burak*
 
GOLLER: Dk.31 Dorukhan (kendi kalesine), Dk.42 Sosa, Dk.65 Sörloth, Dk.88 Nwakaeme (Trabzonspor), Dk.79 Güven (Beşiktaş)
 
SARI KARTLAR: Abdulkadir Parmak, Mikel, Hüseyin, Hosseini, Uğurcan, Novak (Trabzonspor), Dorukhan, Necip, Gökhan Gönül (Beşiktaş)
Editör: TE Bilisim