Çorum Başöğretmen Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi Elifnur Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü yöneticilerinin kendisini arayarak yarın Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Çaykur Rizespor maçına davet ettiklerini söyledi.

Bugüne kadar çocukluktan beri hayranlık duyduğu Trabzonspor'u Hüseyin Avni Aker Stadı'nda izlemenin hayalini kurduğunu dile getiren Deniz, şunları kaydetti:

"Trabzonspor'u statta hayatımda ilk kez Çorum Belediyespor maçında izleme fırsatım olmuştu. Bu, ayrıca benim izlediğim ilk maçtı. İlk gittiğim maçın küçüklüğümden beri hayranı olduğum Trabzonspor ile yaşadığım şehrin takımı Çorum Belediyespor arasında olmasının da ayrı bir önemi vardı. Maçta Trabzonspor sahaya çıkınca çok duygulanmıştım. Bu görüntümün yayıncı kuruluş tarafından kaydedildiğinden haberim yoktu. Daha sonra sosyal medyada çok konuşuldu. Tanımadığım yüzlerce kişi bana destek verdi. Bugün de Trabzonspor Kulübünün yöneticileri arayıp, Çaykur Rizespor maçına davet ettiler. Çok mutluyum. Yıllardır hayalimi gerçekleştirecek olmanın da sevincini yaşıyorum."

Maça, annesi Fatma Deniz ile gideceğini bildiren Deniz, "Trabzonspor'un maçına gitmek uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi. Çarşamba günü Çorum'da izlediğim Trabzonspor'umu şimdi kendi evinde, Hüseyin Avni Aker'de seyredeceğim. Çok heyecanlı ve mutluyum." dedi.

 Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor ile Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor arasında 26 Ekim'de Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçını Trabzonsporlu taraftarların bulunduğu tribünden izleyen Elifnur Deniz'in, bordo-mavili takım sahaya çıktığında ağladığı anların görüntüsünü yayıncı kuruluşun ekrana getirmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, Elifnur'un görüntüleri yüzlerce kişi çeşitli sosyal medya sitelerinden bunu paylaşmıştı.

Birçok kişi Trabzonspor hayranı Elifnur'u takımın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacağı bir maça davet etmiş, ayrıca Trabzonspor Kulübüne çağrı yaparak Akyazı Stadı'nın açılışına davet edilmesi gerektiğini belirtmişti. 
 
Editör: TE Bilisim