Yeniden Yapılanma

Yanal, “Hepimizin amacı elbette özlenen, beklenen bir Trabzonspor’la beraber sahada mücadele eden, savaşan, yarışan ve şampiyonluğu hedefleyen bir takım yaratmak! Yeniden yapılanma sürecimiz içerisinde ilk yarıda bunu yakalamak için gayret göstersek de takıma oyuncu katmak ve sonuç almakta maalesef sorunlar yaşadık. Bunu yaparken inişli çıkışlı dönemler yaşadık.

Tarihsel Dönemeç 50.Yıl

Ama bu bizim enerjimizi tüketmedi. Yaptığımız katkılarla birlikte toparlanma sürecine girdik. Takımımız şimdi henüz istediğimiz seviyede olmasa bile iyi bir yola girdi. Daha iyi olabilmek için hem oyuncu üretiminde hem de var gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isterim. Kulüplerin hayatında tarihsel dönemeçler vardır. Bizim için bu dönemeç 50. yılımızdır! Kulübümüz 2 Ağustos 2017’de 50. yaşına girecek. Yeniden ayağa kalkmak adına bu dönemeci iyi değerlendirmemiz gerekiyor. 

Başarı Kenetlenerek Gelecek

Başarı, takımımız, yönetimimiz, taraftarımız, medyamız ve camiamızla kenetlenerek gelecek bir sonuçtur. Bunun bilincindeyiz. Bunu başarabilecek takım kurgusu için gece gündüz çalışıyoruz. Bugünkü durumumuz kaçmadan, sorunların üzerine giderek ve çözerek mücadele etme, doğrularla beraber zaman yönetimidir. Bizler hiçbir zaman umutsuzluğa düşmedik. Trabzonsporumuz tüm dinamiklerimizin birlikteliğiyle çok iyi yerlere gelecektir. Her şey daha güzel olacak.
 
Editör: TE Bilisim