Şok Goller Geldi
 
Trabzonspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında  Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Taraftarının önünde oynadığı maça çok istekli başlayan Bordo-Mavili ekip ilk 20 dakika inanılmaz bir baskı yaptı. Bordo-Mavili ekip, pozisyonlar da buldu ancak son vuruşlarda etkili olamaladı. 33’te İrfan Can ve 43’te Clichy’nin golleri ile büyük bir şok yaşandı. Ancak ikinci gol öncesi Abdulkadir’e yapılan faulü hakem Halil Umut Meler ve VAR odasındaki hakemler görmezden geldi.
 
Ekuban Bir O Kaleye Bir Bu Kaleye
 
İlk yarıyı 2-0 geride tamamlayan Bordo-Mavili ekip ikinci yarının hemen başında da kalesinde şok bir gol gördü. Ekuban’ın kendi kalesine attığı golle Trabzonspor 3-0 geri düştü ancak saniyeler sonra Ekuban bu kez Başakşehir filelerini havalandırarak skoru 3-1 yaptı. Golden sonra umutlanan Trabzonspor, Başakşehir kalesine yüklenmeye başladı. Bordo-Mavili ekip, 73.dakikada Rodallega ile iki kez gole çok yaklaştı ancak birinde savunma diğerinde kaleci gole izin vermedi. 80.dakikada Yusuf Yazıcı’nın muhteşem golü ile Trabzonspor umutlandı. Ancak 86’da Visca’nın golü skoru belirledi: 2-4.
 
STAT: Şenol Güneş SK MP
 
HAKEMLER:
Halil Umut Meler?, Mustafa Emre Eyisoy*, Mehmet Can Hanoğlu*
 
TRABZONSPOR:
Uğurcan**, Pereira* (Dk.43 Abdulkadir Parmak*), Hüseyin Türkmen**, Toure**, Novak**, Kamil Ahmet**, Yusuf Yazıcı**, Abdülkadir Ömür**, Nwakaeme**, Ekuban**, Rodallega**
 
BAŞAKŞEHİR: Mert**, Caicara**, Mahmut**, Epureanu***, Clichy**, İrfan Can***, Emre*, Edin Visca***, Arda Turan** (Dk.71 Elia*), Mossoro** (Dk.66 Soner*), Robinho*** (Dk.90 Napoleoni?)
 
GOLLER: Dk.33 İrfan Can, Dk.43 Clichy, Dk.48 Ekuban (kendi kalesine), Dk.86 Visca (Başakşehir), Dk.49 Ekuban, Dk.80 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)
 
SARI KARTLAR: Pereira, Ekuban, Yusuf (Trabzonspor), irfan Can (Başakşehir)
Editör: TE Bilisim