2019-20 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, ikinci etap kamp çalışmaları için geldiği Avusturya kampındaki çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana kamp kadrosunda yer alan 31 futbolcunun tamamı katıldı. Antrenmanda Afrika Uluslar Kupası'nda ülkelerinin milli takımında mücadele eden ve izinli olan Nijeryalı oyuncu ObiMikel ile Ganalı CalebEkuban yer almadı. Trabzonspor antrenmanı iki bölüm olarak gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapılırken, ikinci bölümde ise pas çalışması gerçekleştirildi.

Erce Kardeşler İle Gaston Campı İlk Kez

Trabzonspor’un Avusturya kampındaki ilk antrenmanında yeni transferler GastonCampi ile Erce Kardeşler de yer aldı. İki oyuncu da bordo-mavili formayla ilk antrenmanlarına çıktı.

Hosseını Takımla Çalışmalara Başladı

Trabzonspor'da sakatlığının ardından tedavisi tamamlanan stoper oyuncusu MajidHosseini de antrenmanın ilk bölümünde uzun bir aradan sonra takımla çalıştı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise Hosseini ile birlikte Doğan Erdoğan ve GastonCampi takımdan ayrı olarak koşu yaptı.
 

Editör: TE Bilisim