Yine Savunma
 
Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında müthiş bir geri dönüşe imza attı. Son iki maçını kaybeden Bordo-Mavili ekip, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı müsabakaya iyi başladı. Ancak Bordo-Mavili ekip, 30’da Edouk ve 37’de Trezeguet’in gollerine engel olamayınca bir anda 2-0 geri düştü. Şoku üzerinden çabukatan Bordo-Mavili ekip, 43.dakikada Burak Yılmaz’ın golü ile skoru 2-1 yaptı ve soyunma odasına umutlu gitti.
 
Müthiş Goller
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha farklı başlayan Trabzonspor, 53.dakikada Rodallega’nın frikik golü ile skoru 2-2 yaptı. Kolombiyalı oyuncu 72’de de mükemmel bir rövaşata golüne imza atarken takımını 3-2 öne geçirdi. 74’te ise bu kez Burak Yılmaz sahneye çıktı. Kucka’nın savunma arkasına attığı pası güzel kontrol eden Kral, düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Müsabaka da 4-2’lik skorla Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
 
STAT: Şenol Güneş SK Medical Park
 
HAKEMLER: Ali Palabıyık***, Serkan Olguncan***, İbrahim Çağlar Uyarcan***
 
TRABZONSPOR: Onur Kıvrak***, Pereira***, Hosseini***, Toure***, Novak***, Kucka***, Onazi***, Jose Sosa** (Dk.46 Amiri**), Abdülkadir Ömür*** (Dk.79 Ekuban**), Burak Yılmaz****, Hugo Rodallega**** (Dk.87 Batuhan*)
 
KASIMPAŞA: Ramazan*, Popov*, Veysel**, Josue* (Dk.82 Özgür*), Veigneau**, Pavelka**, Sadiku**, İlhan* (Dk.82 Koita*), Eduok** (Dk.77 Tarkan*), Trezeguet**, Digane*
 
GOLLER: Dk.30 Edouk, Dk.37 Trezeguet (Kasımpaşa), Dk.43-74 Burak Yılmaz, Dk.53-72 Rodallega (Trabzonspor)
 
SARI KARTLAR: Sadiku (Kasımpaşa), Kucka, Onazi (Trabzonspor)

 
Editör: TE Bilisim