Moraller Yerinde
 
Bordo-Mavililer, milli aranın ardından yapacağı 4 maça da büyük önem veriyor. 4 maçın 3'ünü kendi sahasında oynayacak Fırtına, bu süreçten hasarsız çıkıp yıllar sonra liderlik koltuğuna oturmak istiyor.
 
4 Maçın 3’ü İçerde
 
Ligde ilk 7 hafta sonunda 12 puan toplayan ve 14 puanlı lider Alanya'nın gerisinde averajla 3. sırada olan Fırtına, milli ara sonrası ligde Gaziantep (İ), Başakşehir (D), Göztepe (İ) ve Alanyaspor (İ) ile karşı karşıya gelecek. Fırtına, ligin yanı sıra Avrupa’da da kritik maçlara çıkacak. Üst üste Rus ekibi Krasnodar ile karşılaşacak olan Bordo-Mavili ekip, iki maçı da kazanıp gruptan çıkma adına umutlarını arttırmak istiyor.
 
Karaman Kararlı
 
Teknik direktör Ünal Karaman da oyuncularını bu zorlu sürece motive etmeye çalışıyor. Karaman, “Son iki maçta aldığımız 6 puan bizi üst sıralara taşıdı. Önümüzde liderlik için büyük bir fırsat var. Bunun için lige dönüşümüz, bıraktığımız gibi olmalı. Ligde ritim bulmak önemli. Biz bunu yakaladık. Aynı mücadeleyi sahaya yansıtmalıyız. Sahada savaşmayı sürdürürsek istediğimizi alırız” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim